![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
W normalnym życiu też zdarza się, że koty są nauczone załatwiania się do ludzkiej toalety. W grze trochę to śmieszne, ale przecież w niczym nie przeszkadza... Może spróbuj zamknąć dla zwierząt drzwi od łazienek? Ale pod warunkiem, że w tej rodzinie nie ma psa, którego trzeba kąpać w wannie.
|
No dobra dzięki za pomoc
|
Wiele osób mówi że Sims 2 Zwierzaki wcale ich nie zachwycają, bo dodatek Zwierzaki do pierwszej części (The Sims) okazał się lepszy. Czy ktoś mógłby wytłumaczyć co takiego miały w sobie The Sims: Zwierzaki, czego zabrakło w 'dwójce'?
Dodam że nie grałem ani w The Sims: Zwierzaki, ani w The Sims 2 Zwierzaki, jednak mam Historie ze świata zwierząt więc zapoznałem się z 'dwójkowym' systemem zwierząt ;) |
Moim zdaniem "TS1: Z" i "TS2: Z" nie różnią się w zasadzie niczym 'większym', i tu właśnie o to chodzi ;)
|
eS_Guy w TS1 były wystawy zwierząt, których brakuje w TS2. No i w poprzedniej części zwierzaków, można było postawić znak, by obce zwierzęta nie wchodziły na parcelę.
|
Cytat:
Teraz nie można się pozbyć tych psów, które nie dość że plątają się po parceli, to jeszcze kopią doły :/ |
Dzięki Wam za odpowiedzi ;)
Nigdy nie miałem okazji grać w zwierzaki z jedynki. A te z dwójki specjalnie nie przypadły mi do gustu. Na początku było ciekawie, ale po dwóch rodzinach cała magia zdechła.. |
Nie wiem co wam tak przeszkadzają te zwierzaki ja je uwielbiam - każda rodzina ma przynajmniej dwa aby zawsze mogly sie sobą zajmowac gdy simowie mają mało wolnego czasu. Faktycznie rozczarował mnie brak mozliwosci wystawiania zwierząt i ten znak chociaz jego brak mozna zastąpic ogrodzeniem parceli i blokadą bramki. co do mozliwosci regulowania wzrostu psów - nie wymagajmy nie wiadomo czego :) podobiensto szczeniąt i kociąt do rodziców - są tak krótko małe że nie zwracam na to uwagi ;] ciesze sie tym co mam :)
|
Mogę prosic o pomoc? Kupiłam dzis the sims2 pets na psp dla syna i nie wim jak zmienic język na polski, czy w ogole się da? Co zrobić żeby ta gra była w wersji polskiej?
|
Epalonek bodajże pierwszym krokiem po włożeniu płyty instalacyjnej do napędu pojawia się menu wyboru języku. Na moim komputerze zwykle domyślnie wybierało polski, ale u Ciebie może trzeba było doczytać dobrze zaznaczony język i dopiero nacisnąć "dalej". Jeśli gra jest już zainstalowana to należy grę odinstalować i zainstalować ponownie, tyle że zaznaczyć z drugim razem właściwy język. Mam nadzieję, iż pomogłem. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51. |