![]() |
Odp: By Trykuu.
Nie podobają mi się trzy rzeczy, no właściwie cztery:
- Kolor włosów, o zgrozo, jak ja nie cierpię oklepanej i "oczywistej" platyny (możliwe, że miały być białe, whatever, białych kłaków jak u Kory Jackowskiej czy innych tandeciar też nie znoszę, to też dla mnie to jeden pies :P) - Brwi. Sama lubię ostrzejsze, ale bez przesady, te są nienaturalnie ostre. - Rzęsy. Są jakieś hm.. zbyt krzaczaste, brak mi chyba lepszego słowa w tej chwili. - Strój. Nie przepadam za kwiatowymi wzorami, kojarzą mi się z babciami, buty za bardzo ciżemkowe :P A ćwieki nijak się mają do kwiotkÓW. Reszta rysów jej twarzy jest niezła. Najładniejsze są chyba usta, pełne i delikatne, i zarazem niedzi*karskie. Plus za bladość do tej platyny, bo chyba gorzej by już być nie mogło niż spalona solarą tleniona blondi. Cytat:
|
racja racja, retekstury wlosow od peggy to zbawienie :D
Ja dodatki płatne zdobywam za darmo z banalnego powodu, szkoda mi kasy na takie coś, zresztą nie zarabiam jezcze aby sobie w moim morzu potrzeb pozwolić na coś takiego jak płatny dodatek ;) |
Simka jest przepiękna. Wspaniałe, wyraziste oczy, kształtne usta.
Strój bardzo przypadł mi do gustu i pasuje jak ulał. 11/10 |
Oh my God!
To jest najpiękniejsza simka jakąw życiu widziałam ;o |
Simka jest prześliczna, zazdroszczę ci jej ! <3
Jednak mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie brwi, dają wrażenie, że simka jest wiecznie zła. :) 9/10 |
Ale *****ista <3 :P Nie podoba mi się tatuaż i jej oczy, są takie tajemnicze. :D
|
a mi się właśnie oczy nie podobają i to w sumie jedyne zastrzeżenie.
|
Właśnie mi też, tak napisałem.. :P
|
Simka jest świetna, naprawdę ładna, tylko jej oczy są zbyt małe i chyba zbyt szeroko rozstawione oczy :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:49. |