![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
czy ktos moze podpowiedziec ostatecznie czy da sie podrozowac ze zwierzakiem czyli wziasc ze soba zwierzaka do WP ? bo sa rozne odpowiedzi
probowalam na razie mam same szczeniaki i kocieta i sie nie dalo ale moze dlatego ze sa jeszcze za male ? dzieki za odpowiedz |
chyba nie ale spróbuje u siebie w grze
a i jeszcze jedno mam pytanie. gdzie moge kupić chomika? |
Cytat:
Cytat:
|
Dziękuje Bindi jesteś wspaniała
|
Pinchemgira - nie da się, sama o to pytała na forum. Chyba, że są na to mody i stąd się niektórym 'udawało' wziąć, w normalnej grze, jak jedziesz na wakacje, to nie masz możliwości wybrania zwierząt, żeby z tobą jechały, a jak już wszystko zaplanujesz i wyjeżdżasz, przychodzi do ciebie opiekunka z tekstem 'proszę się nie martwić zwierzętami, ja się nimi zajmę podczas twojej nieobecności' i przychodzi nawet, jak masz lokaja ;)
Nati, w ciągu 5 minut dodałaś kolejnego posta - na przyszłość w takich sytuacjach po prostu edytuj starszego posta... |
Kiedyś ktoś tu już to mówił, ale nie mam siły przedzierac się przez wszystkie strony tematu. :D
Co zrobic żeby The Sims 3 Zwierzaki działały bez płyty? Co trzeba, skąd ściągnąc i jak wgrac? Z góry dziękuję za odpowiedź. :) |
Mod N Raas No Cd albo ściągnąć grę za pomocą Origin :)
|
Przepraszam za moją ciemnotę, ale skąd ściągnąc tego N Raasa? :D
Simsy mam już zainstalowane na komputerze, teraz tylko chce żeby działały bez płytki. |
|
Ślicznie dziękuję. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22. |