TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Alcioo :33 01.08.2013 20:54

Odp: Forumowa Mafia

-Nie! Czekaj! Uciekasz? Dobra, zostaję sam!

anizali 01.08.2013 20:56

Zawracam i zatrzymuję się przy Maqryllu.

- Dobra. Razem to zrobiliśmy, to razem zostaniemy. - rzekłam patrząc mu w oczy

Alcioo :33 01.08.2013 20:58

-Dobra, zostało nam kilka min, zaraz zaczną się zbierać.. Zrobimy tak, że wyjaśnię im co tu robię, że nie jestem zabójcą, a Ty dodasz też od siebie coś o mnie, bo w sumie po to tu przyszliśmy.

anizali 01.08.2013 20:59

- Czyli, inny mi słowy, mamy ratować twój tyłek? - spytałam - OK :)

Shiver 01.08.2013 20:59

Zanim zdążyłem cokolwiek powiedzieć, z głośników popłynęło wezwanie na kolejny apel. Przynajmniej nie musiałem ruszać się z miejsca. Roia gdzieś poszła, a ja zacząłem zastanawiać się nad Maqryllem. Kim on tak naprawdę jest?! Ma jakiś widoczny plan, ale coś musiało pójść nie tak, bo zaczął się strasznie miotać i wygadywać jeszcze większe głupoty. Może to śmierć cheeby tak na niego podziałała...? Właściwie to szczerze w to wątpię..., ale lepiej nie osądzać po pozorach.
Ciekawe jak się miewa kubuss. Pewnie leży w szpitalu. Pewnie szybko go poskładają, mamy tu świetnych lekarzy...

Libby 01.08.2013 21:02

Dziewczyna stała na antresoli, gdy zauważyła szybko zbliżającą się do niej zakapturzoną postać.
- To ty! – krzyknęła anizali, łapiąc się balustrady, gdy wylądowała po drugiej jej stronie.
Osobnik tylko uśmiechnął się perfidnie.
- Dorwą cię! – zagroziła, próbując się utrzymać.
- Prędzej sami się powybijają – prychnął przeciwnik i zaczął odrywać palce ofiary od metalowej poręczy.
Po chwili powietrze rozciął krzyk i głuche uderzenie.
Morderca spojrzał jeszcze w dół, gdzie zaczęła tworzyć się kałuża krwi i zniknął w korytarzach.

W zabójstwie mafii ginie anizali.

W grze pozostali:

1. Morgana
2. Ladron
3. Roia
4. Muffshelbyna
5. Qwerty
6. Mroczny Pan Skromności
7. Don
8. Nostradamus
9. Charionette
10. Fallen
11. Maqryll
12. Kubuss
13. kenny McKormick
14. kędziorek
15. motyka
16. Apocalypsa
17. Diana
18. Luflee
19. FresH
20. Cynthia
21. Lubie
22. Meona
23. Marzeniao
24. marciuMEGA
25. Restless
26. Everlasting.

Alcioo :33 01.08.2013 21:03

Nagrałem wszystko co miałem do powiedzenia. Począwszy od preydenta, który wysłał mnie na silę do Wraith, kończąc na zamienionej liście zabójstw.
Nagranie odtwarzało się w kółko, więc nowo przybyte osoby mogły je wysłuchać, a my z Anizali uciec. Gdy uciekaliśmy anizali umarła.
Nie znałem jej, ale łzy poleciały mi po policzkach. Udało mi się uciec.

Laselight 01.08.2013 21:04

spóźniona przyszłam na apel. byłam pełną wątpliwości, poszłam z ciekawości. rzeczywiście, zginęła anizali. smutno mi się zrobiło. dlaczego akurat ona? faktycznie, ten koło jest podejrzany.

Mroczny Pan Skromności 01.08.2013 21:08

Anizali nie żyje! - podniósł się krzyk. Każdy rozglądałsię wokół, starając się zorientować, kogo nie ma pośród tłumu. Teraz byłem już pewien, że to sprawka Maqrylla. Kilka osób widziało, że dołączyła do niego i Diany... Tylko jak przekonać resztę, że on jest tak niebezpieczny? Komu mam zaufać?

Alcioo :33 01.08.2013 21:09

Anizali zginęła, i to znowu Mafioz! Nie widziałem jego twarzy, czyżby FresH Ppzybył kilka godzin wcześniej?!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14.