TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Ritty 15.06.2009 19:17

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Wampiry chodzą na Przedmieściu po różnych klubach wyłącznie nocą. Najlepiej poczekać na nie cały dzień ;) No i oczywiście nie zawsze przychodzą.

Rosemarie 15.06.2009 19:43

Czekać na nie cały dzień lub nawet kilka dni i boolprop'em powiększać potrzeby,lub kodem maxmotives.

Ogórek 20.06.2009 21:28

Mam problem, posiadam kilka dodatków, ale z racji, że konto mam jeszcze nie uaktywnione (naprawdę trzeba długo czekać ==) i pytania nie mam gdzie zadać (nie ma tematu z pytaniami w dziale ogólnym o problemach z TS2) więc zadam tutaj. NŻ także posiadam, więc powinno się zgadzać.

No więc. Moi simowie ciągle mają potrzebę wystroju na niskim poziomie, gdy wyjdą do ogrodu, spada do krytycznego minimum. A przecież jest wysprzątane, ładnie urządzone, są ozdoby podnoszące wystrój. Tak więc o co chodzi? Gryzie mnie to pytanie już od kilku dni.

Tasha- 21.06.2009 14:39

Może nie masz aż tak "ładnego" ogrodu/pokoju dodaj jakieś obrazy, rzeźby lub kwiaty, powinno pomóc.

Ogórek 21.06.2009 15:27

No cóż, dodaję rzeźby, fontanny, kwiatki i inne duperelki ale to nic nie pomaga. Chociaż teraz im trochę wzrosło, nie wiem czemu... jak kupiłam samochód xD

Mermaid_ 22.06.2009 11:47

A może masz popsute sprzęty w domu, a w ogródku stare gazety?
:)

Ogórek 23.06.2009 22:58

Gazetki wywalam, ale racja! Mam zepsute pianino. Nigdy bym nie wpadła na to, że to ma coś do wystroju! Dzięki wielkie.

ZoMM 24.06.2009 18:26

Witam. Zakupiłem oryginalną grę The Sims 2tm Nocne Życie. Instalacja idzie świetnie, ładnie wszystko a na koniec wyskakuje "Błąd podczas instalowania aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana". Czytałem w google, żeby jeszcze raz uruchomić komputer, a jak nie zadziała to zainstalować na nowo The Sims2. Zrobiłem tak, po instalacji jeszcze zresetowałem komputer, ale podczas końca instalacji znowu wyskakuje ten błąd. Ściągałem aktualizacje ale pisze że "Dodatek ten jest przeznaczony do gry TheSims2 Nocne Życie, niestety one nie jest zainstalowane. Próbowałem podczas instalacji uruchomić ten patch niestety pisało że muszę wyłączyć grę The Sims 2 aby menedżer mógł kontynuować swoją pracę. Jestem już bez sił do tego dodatku. Prosiłbym o waszą pomoc. !

Mermaid_ 24.06.2009 20:35

Cytat:

Napisał Ogórek (Post 1054859)
Gazetki wywalam, ale racja! Mam zepsute pianino. Nigdy bym nie wpadła na to, że to ma coś do wystroju! Dzięki wielkie.

Nie ma za co :).

Tasha- 25.06.2009 12:07

Cytat:

Napisał ZoMM (Post 1055636)
Witam. Zakupiłem oryginalną grę The Sims 2tm Nocne Życie. Instalacja idzie świetnie, ładnie wszystko a na koniec wyskakuje "Błąd podczas instalowania aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana". Czytałem w google, żeby jeszcze raz uruchomić komputer, a jak nie zadziała to zainstalować na nowo The Sims2. Zrobiłem tak, po instalacji jeszcze zresetowałem komputer, ale podczas końca instalacji znowu wyskakuje ten błąd. Ściągałem aktualizacje ale pisze że "Dodatek ten jest przeznaczony do gry TheSims2 Nocne Życie, niestety one nie jest zainstalowane. Próbowałem podczas instalacji uruchomić ten patch niestety pisało że muszę wyłączyć grę The Sims 2 aby menedżer mógł kontynuować swoją pracę. Jestem już bez sił do tego dodatku. Prosiłbym o waszą pomoc. !

a masz oryginał? ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:11.