![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
a to moja wersja
bella zastała porwana u siebie w domu prze kosmituw potem wruciła i urodziła syna dalej nie wiem |
Cytat:
Do tematu:ale ona chyba z domu Dona została porwana,bo wtedy odmówiła mu gorących pocałunków,a wcześniej ,przed tym chwilę,Don ją do domu swego zaprosił.. chyba. |
syn był wcześniej..... , a może to było tak że Bella spoglądała u Dona przez teleskop bo jej się podobał, i kupiła sobie taki sam i jak go kupiła to dopiero we własnym domy ją porwało. Przecież teleskop nie musiał być od początku w domu Ćwirów.
o sory Gold Chocolate napisała to samo dopiero teraz zauważyłem |
Cytat:
To może znaczyć, że... Bella założyła to miasto?! :O By się zgadzało! Bella założyła Belladonna Cove [Jaskinia Pokrzyku], a mieszkańcy, w ramach podziękowań, postawili jej pomnik, w którym Bella rozdaje szczęście O_O To KW mniej mnie przekonuje ;D |
dobrze kombinujesz :D Może było tak , że ona nie chciała wracać do Mortimera , więc założyła własne miasto. ;]
|
Wątpię by je założyła. Z zawodu Bella zajmowała się w labolatorium, może coś zrobiła dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku a oni jej podziękowali i ten pomnik jej zrobili...
|
Nie mam OŻ, ale jak czytałam te posty to jakoś dziwnie mi się skojarzyło:
Jaskinia Po-krzyku. |
ja też myślałem że balla założyla jaskinie pokrzyku
|
Może Belli groziło niebezpieczeństwo i jak się skończyło to teraz jest Jaskinia Pokrzyku (po_krzyku)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:33. |