![]() |
Cytat:
"Czarny Smok" od.5 - DOSTAŁAM SIĘ!!!!! - wrzasnęła. Wtym momencie do salonu weszła jej matka. - Zamiast krzyczeć to sprzątaj! - Angel zajęła się sprzątaniem. Znów zadzwonił telefon. Odebrała jej matka. Po chwili weszła blada do pokoju. - Co się stało? - Muszę wyjść. Wrócę późno. Posprzątaj i zrób kolacje. Dalej masz wolne , jak chcesz wyjść wróć na 20.- Matka odpowiedziała smutnym głosem i wyszła z domu. Angel zastanawiała się co się mogło stać. Posprzątała , naszykowała kolację i wstaiła do lodówki. Potem wezwała samohód do dzielnicy Showbiznesu. Tam miała się dowiedzieć co ma reklamować(z castingu). Na miejscu reżyser powiedział , że ma reklamować gabinet kosmetyczny "Lossing". Wizarzystka zrobiła jej makijarz. Weszła na plan i zapytała - co mam mówić? - nic. Zrobimy pani zdięcia , a potem zobaczymy co z tego wyniknie i jak pani wyjdzie.- Odparł reżyser. Gy skończyły się zdięcia nagrała następną piosenkę. Wróciła do domu o 19 .48. - Zdążyłam!- Wyjęła kolację z lodówki i podgrała. Gdy jej matka wróciła powiedziała: Nie przejmuj , się mną wszystko dobrze. Widzę , że zrobiłaś kolację! - Usiadły przy stole i zjadły. - Otóż moja koleżanka jest w szpitalu , to Ciebie nie dotyczy.- Matka powiedziała. - Juro też mnie nie będzie , zrób to co zwykle!(posprzątaj!) -Jusz matka powiedziała narmalnym stnowczym i rozkazującym tonem. Angel poszła do pokoju i słuchała swoich piosenek przez słuchawki. Weszła na czata i siedziała do późna. Poznała pewnego chłopaka , który mieszka w jej mieście.Był taki fajny i chciała się z nim spotkać , ale z drugiej strony się bała , bo go nie zna... na początek zapytała czy jutro tesz będzie. Miała jednego chłopaka w szkole... , zasnęła. Gdy się obudziła rano pobiegła do komputera sprawdzić czy ma wiadomość. Nie miała. Do śniadania całkiem o nim zapomniała.CDN |
boshe Sydney jesteś genialna masz jakis talent :)
|
Cytat:
"Czarny Smok"od.6 Właczyła radio i usłyszała swoją piosenkę. Była taka szczęśliwa ,że jej piosenki trafiły do rozgłośni radiowych! Poszła do sklepu. Krzątała się po sklepie w pośpiechu co spowodowałao zderzenie z jakąś dziewczynką. Obie popatrzyły się po sobie i w końcu dziewczynka odpowiedziała - Jestem Barley- I wyciągnęła rękę w stronę Angel. Zaskoczona odpowiedziała - Angelina. - Pomożesz mi wybrać prezent dla pzryjaciółki? - Mam mało czasu. Muszę iść. - Zaczekaj! Masz to mój numer telefonu! Zadzwoń o mnie jak będziesz miała czas!- Barley powiedziała podając Angel kartkę z numerem telefonu. Gdy doszła do domu wcale nie miała ochoty dzwonić do Barley. Mama wróciła do domu i pierwsze jej słowa po spojrzeniu na nierozpakowane zakupy było - Znowy nie kupiłaś pieczywa! - Tak , jush idę!! - znudzona zanim mama zaczęła ględzić wyszła z domu po pieczywo. Podrodze weszła jeszcze do sklepu z ciuchami. Po powrocie do domu zobaczyła Barley siedzącą na kanapie. Gdy ją zobaczyła podbiegła do drzwi. - Wróciłaś! Mam jusz twój numer telefonu i adres! Wiem , że jutro nic nie robisz więc do ciebie wpadnę! - Jak mnie znalazłaś? Skąd wiedziłaś gdzie mieszkam? - Widziałam jak wchodziłaś do domu i... - Śledziłaś mnie?!!? - Barley zrobiła się czerwona i spuściła wzrok. - To ja jusz sobie pójdę. - powiedziała. Potem Angelina pojechała do dzielnicy showbiznesu zapytaĆ CO ze zdięciami.CDN |
Bardzo mi się podobają wasze opowiadania. Też chciała bym spróbować:]
ODCINRK 1 BEZ TYTÓŁU Była sobie 20 letnia simka o imieniu Nicol. Miała ona męża Kurta, który miał 23 lata. Byli oni szczęśliwym małżeństwem. Kurt był fotografem w gazecie Simstar, a Nicol powoli wdrapywała się na szczyt kariery w showbiznesie. Po jakimś czasie urodziła im się córka, którą nazwali Natasza, chcieli wychować ją jak najlepiej, by niczego jej nie zabrakło. Nicol jednak nie chciała zostawić pracy, gdysz była już bardzo wysoko. Po namyśle Kurt to odszedł z pracy i zają się dorastającą córką. Cały świat skupił się na Nataszy, nie było już Nicol i Kurta, była tylko słodziudka dziewczynka. Niewiedziel nawet kiedy ich małżeństwo załczeło sie rozpadać. Po dłuższym czasie Natasza musiała zacząć chodzić do szkoły a wtedy Kurt ............. CDN :] |
ładnie piszesz panna
|
Ty Panienka z okienka, a gdzie tytuł, a gdzie który to odcinek? Popraw sie! ^_^
|
Claudia Simschiffer
Bardzo teraz znana modelka Claudia Simschiffer była kiedyś bardzo biedna :blink: .( jakoś sobie tego nie wyobrażam ;) Bardzo chciała po śmierci mamy zostać samodzielna więc wykipła malutki domek z desek na simdziałkach. Niestey domek był w fatalnym stanie - Claudia musiała uważać gdy kładła się spać by nie pękły szczebelki, a gdy szła umyć zęby nie mogła się oprzeć o umywalkę. Zarabiała jako sprzątaczka w 2 gwiazdkowym hotelu, dostawała tam zaledwie S18 za cały dzień. Za te pieniądze kupiła wygiętą rurkę, zasłonę prysznicową, kawałek maty oraz słuchawkę prysznicową. Zbudowała w ten sposób bardzo ładny prysznic.....płacąc za niego zaledwie $24. W końcu zdenerwowana za sotatnie grosze pojechała do dzielnicy showbuissnessu, gdzie od razu zakochała się w Marcu Schifferze.Swoją 1454 randkę zwieńczyli łóżkowym akcentem. Po 8 tygodniach mordęki Claudii (wymioty, nudności) poszła do lekarza simginekologa i zrobiła badania. Po nich wyszła na nogach jak z waty z przychodni i old razu zadzwoniła do Marca...Claudia....spodziewała się dziecka!! Odc. 1 |
ODCINEK 2
BEZ TYTÓŁU Natasza skończyła 7 lat i przepisowo poszła do pierwszej klasy.Bardzo chwaliła się tym, że jej matka jest prawdziwą gwiazdą. Nigdy nie wspominała o ojcu, który ją wychował. Nadszedł czas wywiadówki, poszedł na nią Kurt i tam spodkał młodą, 18 letnią kobietę, która przyszła do szkoły sprawdzić oceny bratu. Zakochał się w niej bez pamięci i nie myślał już wogóle i Nicol, która w tym czasie poleciła do Paryża, wolał by umarła. Kilka razy chciał ją zabić, lecz zawsze brakowało mu odwagi. Po namyśle odszedł od planu zabicia jej, pomyślał, że jeżeli zacznie ją bić i brutalnie gwałcić sama od niego odejdzie. Tak też zrobił. Nicol szczęśliwa wróciła z zagranicy i na przywitanie usłyszała tylko "o już wróciłaś. Zabieraj siędo sprzątania". Wiedziała, że coś jest nie tak, że coś się stało, tylko nie wiedziała co? Nie miała zamiaru sprzątać, była zmęczona podróżą. Poszła na górę wykąpać się, kiedy miala wychodzić do łazienki wtargną Kurt rozwalając zamek w drzwiach. Podszedł do niej, przyparł do ściany, cicho powiedział "teraz ja tu żądzę *****o" i zgwałcił ją. Z dnia na dzień było coraz gożej. Pobita Nicol wkońcu trafiła do szpitala. Na pytanie co się stała odpowiedziała, że ją napadnięto, nie chciała ryzykować kariery, kto wie co by się stało gdyby powiedziała prawdę.Mineło trochę czasu simka wróciła do domu i zobaczyła na ziemi leżącą Nataszę. Była naćpana. Sim wstrzykną jej narkotyki, a sam poszedł do Kobiety, którą poznał w szkole córki. Kłamał, że Natasza to jego siostra i że nie ma żony, naiwna Tania, bo tak miała na imię uwieżyła i poszła z nim do łużka. Kilka dni później Nicol próbowała po raz pierwszy ujrzeć niebo.................... CDN |
"Czarny Smok" od.7
Przyjehcała do dzielnicy showbiznesu . Wysiadła z samochodu i zobaczyła.... Barley stojącą na środku trawnika , która coś mówiła o Angel. W okół niej stała grupka reporterów i zaciekawionych ludzi. - Co ty robisz!!!!!???- Angel zwięła Barley za remię i odciągnęła na bok. - NIe widzisz??!! Załatwiam ci dobrą Reputację!! - Nie potrzebuję! Sama sobie poradzę!! - Barley urażona i smutna poszła w swoją stronę. Angel poszłą do fotogafa zapytać o zdięcia. - Ależ , jak najbardziej! Zdięcia wspaniałe! Cz podpisze pani z nami umowę?- Fotograf zapytał. Dlaczego nie? Pomyślała. - Tak. Poto przecież przyszłam na sesję , nie?- uznała , że to nie zabrzmiało zbyt dobrze , więc dodała- Mogę obejrzeć zdięcia? - Fotograf podał jej do ręki kopertę ze zdięciami. Obejrzała je i zauważyła , że wyszła na nich lepiej niż wygląda. Zaraz potem podpisała kontrakt z Firmą "Modge style" . W domu czekała na nią.... Barley. - Chciałam cię przeprosić. Nie powonnam tego robić bez Twojej zgody. Patrz co przyniosłam.- Wyciągnęła w stronę Angel aparat fotograficzny. - Ale co mam z nim zrobić?- Bała się , żę Barley będzie chcaiła zrobić jej sesję... -Jak to co? Zrobię ci zdięcia i będę wszystkim pokazywać. - Nie , na to się nie zgadzam. - No co ty! Będzie fajnie. CDN |
Czarna Krew
Odcinek 4 Wtedy Amanda krzyknęła: - Czego ty chcesz, głupia szmato?!- - Żebyś mnie zostawiła, p********a k***o!- wrzasnęła na nią Lara Amanda wybiegła trzaskając drzwiami. Przyjechało pogotowie i zabrało Lare. Doktor próbował ją wynieść na noszach, ale Lara tylko prychnęła "Nie mam przetrąconej nóżki!". Doktor to chyba zrozumiał. po 4 dniach Lara wyszła ze szpitala z bandarzem. Zaczęła znowu grać. Amandy już nie było wywalili ją.Lare bardzo to zadowoliło. Lecz gdy wróciła do domu... A- Czekała na nią Amanda. B- Czekała na nią policja. C- Zadzwoniła Amanda. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:22. |