![]() |
Odp: Belle Rose
hahaahaaa dobrze tak tej Emanueli!
niech spada na bambus ze swoim rzucaniem się na szyję. W końcu Marco zrobił się stanowczy,i niech tak trzyma! Li to wariatka,jak już pisałam...Alia i Colin - cóż,fragment z nimi jest gorrrący :D dziękuję za odcinek,już myślałam że się go nie doczekam,ale szkoda że nie ma zdjęć :( |
Ha! Już prawie zapomniałam hasła do forum, bo wchodziłam tu praktycznie do twojego FS:) A myślałam, że Marco wpadnie w sidła Emmanuelle, a Li cały czas nie wie czego chce:/ Alia i Colin, gorący fragmencik XD Oczywiście ja nadal czytam to twoje ,,Romansidło", i czekam na next!
|
W końcu doczekałam się nowego odcinka :) Mam nadzieje że na kolejny nie będzie trzeba tyle czekać :) Bardzo mi się podobał mam nadzieje że Li przejdzie z tym rozstaniem się.
|
Fajnie że jeszcze chce wam się czytać :D
następny odcinek nie będzie "się pisał" tak długo, już wszystko ok, więc myśle że po nowym roku coś wrzucę :) Co do dalszych części, to niczego nie zdradze, wybaczcie że tak krótko i bez zdjęć, wynagrodze wam to kolejnym razem :P Powiem tylko że się porobi troszeczkę :D Tylko zastrzegam sobie prawo do nie bicia mnie za kolejne części haha :D Dziękuje za komentarze pysiaczki :*** :) |
W końcu się doczekałam :) A co do odcinka. Nie jestem do końca pewna czy to Emanuelle dosypała coś dla Marco ... nie jest chyba na tyle głupia, żeby powiedzieć mu o tym a później się tego wypierać... Li znowu mnie wkurza. Niech się wreszcie zdecyduje no ! No i oczywiście Alia :) Ma dziewczyna charakterek, oj ma.
Czekam cierpliwie ;D Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Rozku wszystkim ! |
Już prawie zapomniała co się tam u nich działo ;p. Czemu Li musi wszystko psuć? Przecież mogliby być dalej razem... Mam nadzieję że jej przejdzie. Colin i Alia <3 chociaż im się dobrze układa... Nawet barrrrrdzo ;D Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego. Oczekuję z niecierpliwieniem kolejnego odc ;)
|
Dawno mnie nie było w tym temacie i myślałam, że znowu będę miała spore zaległości, a tu tylko jeden odcinek, ale rozumiem przeciwności, które Cię spotkały i wybaczam, :)
Nom, Marco taki lowelas, a nie wykorzystał okazji i nie rzucił się na Emmanuell :) Tylko, żeby teraz nie żałował, bo ta Mei zaczyna znów coś kręcić. Niech się wypcha. Znowu jej nie lubię. Jak chce z siebie robić męczennice do końca życia, to życzę jej by została sama :P Błędziki były, ale drobne, więc sobie daruję ich poprawianie :) |
Bez zdjęć i którtkie, grrr :((
Ale dobrze, że w ogóle jest :P Nie lubię tej Emanueli, ona jest be, i napewno kce wykorzystać mojego Marco Cytat:
Czekam na następny, i oby szybciej był i życzę Ci zdrówka, oraz wesołych świąt, i szczęśliwego nowego roku! :) |
Super odcinek,dostało się Emanueli.A Li Mei jak zwykle ona coś musi popsuć.Szkoda że nie było zdjęć.Czekam na kolejny!
|
Hej.!
Od wczoraj przeczytałam wszystko( tak, tak od początku do końca) ponieważ mi się spodobało.Według mnie to fotostory jest ciekawe (i długie) w przeciwieństwie do niektórych.(nie mówię o wszystkich tylko o niektórych) Umiesz zaciekawić czytelnika. Tylko ten ostatni odcinek taki krótki.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27. |