![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja aż jestem w szoku, że już zapowiadają, pomimo że premiera dopiero w październiku. Chociaż Po Zmroku chyba też długo przed premierą ogłaszali. Już dokładnie nie pamiętam. Ale mam nadzieję, że Zwierzaki im się udadzą :)
|
Z tym czy można kierowć zwierzakami to ja normalnie nie wiem!Moze w sierpniu będą o tym mówić i EA cos nam wiecej powie.Pożyjemy zobaczymy :)
|
Oj czy dożyje nikt nie wie.. ^^
Jest jakieś 50% szansy że kiedyś, w najbliższej przyszłości, tak w sierpniu walnie we mnie auto na wstecznym.. ^^ |
Ja nie wymagam dużo od zwierzaków, ważne że będą :) fajnie, że oprócz kotów czy psów pojawią się konie itd :) chociaż i tak wolałabym Cztery Pory Roku czy też Na studiach :)
|
Ja naprawdę bym chciała rozmnażać ptaki\ryby\gryzonie itd. To by było takie.... FAJNE!
|
Też by było fajnie, ale mi naprawdę zależy na tych koniach.. ;]
|
Mi też na tych koniach mi zależy :D
|
Ja jestem konna maniaczką, więc nieważne nawet jak to będzie z tymi końmi, ważne, że będą i już jestem cała happy. Ja będzie można je mieć na własność, to już w ogóle będzie SUUUPER!
|
Z tym rozmnażaniem zwierzaków [małych np. ptaszki,rybki,chomiczki itd.] to było by SUPER!I mozna wtedy mieć hodowlę chomiczków! xD :D
|
Fajnie by było, gdyby można było mieć Małpę ;] Taki mały, włochaty człowiek by nam biegał po domu i skakał po meblach.. ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59. |