TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Kamis 19.07.2011 13:15

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Najlepszy aparat można dostać w Egipcie.

anie_1981 19.07.2011 15:12

W innych krajach to chyba w ogóle nie ma aparatów. W Egipcie uczysz się fotografiki i tam kupujesz aparaty fotograficzne. W Chinach sztuki walki i chyba manekin do ćwiczeń, a we Francji Nektary itd. A tak na marginesie, to aparat można też czasem dostać w komisie (o ile masz "Karierę"). Zawsze można też skorzystać z kodu BuyDebug on...

Kamis 19.07.2011 15:32

Te najgorsze i najtańsze aparaty można dostać w w każdym kraju. Równie dobrze można nauczyć się fotografii w Chinach...

Aguncja 19.07.2011 15:46

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Trochę dziwne że można je dostać w jednym miejscu tylko.

Searle 19.07.2011 20:29

Cytat:

Napisał Chatoyant (Post 1418782)
wiele osob pisalo, ze ma problemy z powrotem do domu, a jak juz wroca to gra sie zacina itd. ale problemy z wakacjami byly jeszcze przed pokoleniami..

Moi simowie nie mogą wrócić z wakacji właśnie po instalacji dodatku Pokolenia. Jutro zrobię reinstalację tego dodatku. Mam nadzieję, że coś to pomoże.

Aguncja 20.07.2011 07:31

Ja miałam problem z powrotem z wakacji ale z powodu jakiegoś dodatku z internetu. Pasek ładowania się zawieszał. Szkoda że pojawia się przez nie tyle błędów, bo lubię urozmaicać grę w ten sposób.

Searle 20.07.2011 08:22

Aguncja, u mnie również pasek się zawiesza już przy samym końcu. Jaki to był dodatek? Bo jeśli mod, to może spróbuję grę uruchomić bez niego (mam nowego moda, od czasu zainstalowania Pokoleń).

Aguncja 20.07.2011 11:07

U mnie to samo - przy samym końcu się zacinało. Przykro mi ale nie jestem w stanie Ci pomóc. Nie korzystam z programu, który skanuje dodatki. Ja wykasowałam po prostu wszystkie jakie wgrałam przed podróżą. Część mam sprawdzonych i wiem że nie będą zakłócać rozgrywki.
Ale dodam, że do tamtego zapisu nie mogłam już wrócić (pasek nadal się nie ładował). Wykasowanie dodatków nie pomogło w tej kwestii. Musiałam zacząć grę od nowa ale potem mogłam już bezproblemowo podróżować.
Teraz nie zaśmiecam gry i wszystko działa świetnie. Tylko jedno ale...
Trochę trwa u mnie "odświeżanie". Tekstury nie pojawiają się od razu. Wszystko jest białe na początku:)

anie_1981 20.07.2011 16:18

Aguncja, program do sprawdzania dodatków nie gryzie, a jest bardzo pomocny. Ja sobie nie wyobrażam gry bez Dashboard'a z mts. Ja sobie też ostatnio robię kompilacje dodatków package, programem S3Pe. Świetna sprawa.

No a wracając do Dashboard'a, to ktoś się kiedyś pytał, czy jest taki program dla Sims3Packów. Nie spotkałam się z czymś takim, ale tak sobie pomyślałam, że są programy do przerabiania sims3packów na package. Po takiej przeróbce można by spróbować sprawdzić Dashboardem czy są tam jakieś problemy.

nmin 21.07.2011 11:27

Mam pytanie. Wiem, że było już o tym, ale nie mogę znaleźć. Czy to prawda, że dwudniowe "Darmowe Wakacje" trwają wcale nie dwa dni, tylko aż do momentu, gdy dzieciaki zrobią wreszcie tę imprezę? Gram teraz rodziną z nastolatkiem i dziewczynką, rodzice wyjechali na te wakacje i oni są sami, i chętnie pozostawiłabym ten stan na jakiś tydzień ;) I tak koncentruję się tylko na nich, bo od "Pokoleń" to moje dwie ulubione grupy wiekowe.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:46.