![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Bo zmieniłem datę by zobaczyć, czy załapie. Poczekam jeszcze do jutra i zobaczę czy zaskoczy. Do tego czasu masz pełną wersję obrazka. :D
Spoiler: pokaż Tak, nudziłem się. :fun: EDIT[31.12.2014]: Odblokowałem niektóre bbcode w wiadomościach odwiedzających. Od teraz możecie używać podstawowego formatowania tekstu oraz wstawiać linki. Tylko proszę o umiar, bo możemy znowu zablokować, jak będzie nadużywane. ;)) |
jest moze mozliwosc dodania powiadomien do reputacji?
|
Jedyny mod jaki znam, który poprawia reputację, wymaga FTP. :(
|
Za namową Różowej Pantery spróbowałem znaleźć sposób, by podmienić ikony na forum... I chyba się udało. :) Nowe ikony zostaną na okres próbny jednego miesiąca, żeby zobaczyć, czy nie skończy się nam transfer na photobucket. Jeśli nie - zostają. Jeśli tak - wracamy do starych. Do tego czasu możecie cieszyć się nowymi ikonkami. ;)
Aha, i jeszcze sprawa przycisków typu nowy post/cytuj etc. Osobiście nie jestem do końca z nich zadowolony, więc jeśli ktoś ma ochotę to może zarzucić jakąś własną propozycją. Poniżej załączam link do archiwum z obrazkami buttonów. https://app.box.com/s/av25ma3y36aj43vceqtd13tu32wgwkvx Aha, jeśli zauważycie jakieś błędy - np. brak jakiegoś obrazka to piszcie. |
"Ooo - muszę to mieć!"?! Komu się zebrało na wspomnienia? ; o
|
Szlachcic rzucił pomysł, ja byłam tylko wykonawcą :D
|
O przepraszam, administracja była za. :D A poza tym skoro simsweb nie działa, to możemy sobie pozwolić na przywrócenie kilku klasycznych(i moim skromnym zdaniem lepszych!) elementów forum.
|
Ta nazwa była tutaj jeszcze zanim Kr0n z Kr0nicą dorwali się do władzy, więc przywrócić ją mogliście z czystym sumieniem tak czy siak :P
szkoda, że nie ma szans na przywrócenie samego tematu |
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale mam pytanie. Czy w tym roku będzie FA?
|
Będzie, tradycyjnie w lutym :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:22. |