![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Mnie się wydaje, że Bjork nie zostanie dziś zabita przez mafię, bo jest jednym z podejrzanych i mogliby chcieć ją zostawić w spokoju, żebyśmy dalej kierowali na nią podejrzenia.
Może i zachowuje się podejrzanie, ale faktycznie, ta lista wygląda trochę tak jakby była Cattanim i próbowała jakoś pomóc. Chociaż nie wiem, może trzeba szukać gdzie indziej. Ale chyba warto nadal obserwować Bjork, jej zachowanie. Kurde, ta śmierć Pinkiego mi namieszała w głowie... |
tak teraz mnie moze zupelnie przypadkiem naszlo - moze muffindance? nikt jej nie typowal...
|
Matko Boska, Bjork błagam Cię, weź Ty się uspokój, bo w mojej głowie to wygląda tak "Niewinna! Winna! Próbuje nam na siłe wpoić do głowy, że jest święta! Nie, co ja gadam, niewinna! Winna!" :D
|
Myślę, że zginie Charoniette :|
|
Cytat:
coz, poczekajmy do mordu mafii. trzymam za was kciuki, ale z drugiej mam nadzieję, ze ich ruch wprowadzi jakis zamet i zmusi juz do pewniejszych decyzji co do glosowania i oskarzania. |
Morgana, no żesz... Już się gubię ;-; Ale może to: ojojoj, zdaję się na intuicję, więc nie jestem w mafii... Oj, to też mi nie podpasowało :/
@SPC też wolę fabułę, chociaż na chwilę, czekam na RPG na Forum :P |
W sumie tak. Fabuła mogła doprowadzić do zdemaskowania a muffindance broniła się przed fabułą jak diabeł przed wodą swięconą xd. Typowałam ją ale czekałam aż ktoś ją rzuci na ruszt bo bałam się że typuje bezpodstawnie.
|
Morgana, Privilage i Ladron - ja Wam ufam. Nasz czwórka na pewno nie jest w mafii. Strzelmy w Charionette. Razem, solidarnie. Jeżeli się mylimy to trudno, ale Cherrie mnie nie przekonuje. Co do reszty osób nie jestem pewna. Ale niechaj dalej mnie przekonują.
Qwerty? Aleksandra? - wydajecie się spoko człowiekami. Zastanawia mnie też milczenie niektórych osób. Po co mają typować kto jest w mafii - pewnie się dobrze bawią patrząc jak sami ze sobą walczymy. O co kaman z Volturią i Apo? Kędziorek też za bardzo się nie udziela... A Lubie - wydawało mi się, że się kumplujemy. No napisz coś. |
Cytat:
|
prosze, mowcie mi muffin. :D muffindance to zbyt oficjalnie
broniłam sie przed fabulam, bo ona nie pasuje do zarysu mafii. i tyle. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:59. |