TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Rendy 14.09.2005 17:54

Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział :) co????

Dementor 14.09.2005 17:55

Żenada

Cytat:

Napisał Mateusz22
Po co ci zdjatka ?? znajdz sobie w internecie

ludzie jak wy sie zachowujecie żrecie się o grę ee wcześniej czy póżniej wyjdzie . A wątpię żeby u mnie w zadupiastym mieście wyszło przed premierą .

W tesko też można kupić ??? :O

_sepia_ 14.09.2005 18:00

Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje... :D :D

Pawlq 14.09.2005 18:16

No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)

Rendy 14.09.2005 18:17

Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????
_______

_sepia_ 14.09.2005 18:22

Cytat:

Napisał Rendy
Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????

No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku..

IZuL 14.09.2005 18:22

Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie :P Tylko cena taka sobie, ale to mi nie przeszkadza zbytnio B)

MoNiSiA71 14.09.2005 18:26

Cytat:

Napisał Rendy
_______

To dobry pomysl :D:D

Nisinën 14.09.2005 18:27

AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem :P Jeśli niestety mi się nie uda poczekam do soboty :(

Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili?

sim222 14.09.2005 18:28

ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16.