![]() |
Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział :) co????
|
Żenada
Cytat:
W tesko też można kupić ??? :O |
Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje... :D :D
|
No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)
|
Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????
_______ __________________ ___________ __________________ __________________ __________________ |
Cytat:
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku.. |
Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie :P Tylko cena taka sobie, ale to mi nie przeszkadza zbytnio B)
|
Cytat:
|
AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem :P Jeśli niestety mi się nie uda poczekam do soboty :(
Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili? |
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |