![]() |
u mnie powyzej tej kreski jest bialy a nie zielony to jak bediesz miec bialy zamiast zielonego to tez sie nie przejmuj :D
|
Cytat:
wlasnie widzialam bo jestem na 2 roku i tak mysle czemu jest bialy a nie zielony :O ale jdnak zdalam ....... :D dzieki za to ze napisales........ ;) |
Mam moze glupie pytanie..gram od niedawna i nie mam zielonego pojęcia jak kupic telefon komórkowy..Niby jest napisane w automacie do kupowania blabal..ale co to ten AUTOMAT? Prosze o wskazowke jak dla idioty, bo naprawde jest do dla mnie orzech nie do rozgryzienia;)
Z gory dziekuje;) |
automat jest niebieski, stoi na paracelach publicznych (nie wszystkich!). klikasz na niego, wybierasz 'kup...' i pokazuje Ci się takie okienko - MP3, komórka i gra przenośna. klikasz na komórkę, Sim wkłada kasę i masz komórkę. :)
|
Jeżeli się mieszka z różnyni simami w akademiku to można ich odwiedzać?
[email protected] |
Dlaczego przy instalacji patcha występuje następujący błąd: Program nie moze skopiować danych z dysku???
|
Problem z patchem
Dlaczego przy instalacji patcha występuje następujący błąd: Program nie moze skopiować danych z dysku???
|
pytanie
czesc mam pytanko czy w sims 2 na studiach mozna budowac akademiki? prosze o odpowiedz :P :D
|
Nie można, jednakże jest kod, który pozwala na budowanie, tajnych stowarzyszeń, akademików itp:
changeLotZoning ... i dopisujesz w miejsce ... residential -mieszkanie community - parcela publiczna greek - Bractwo Studenckie dorm - AKADEMIK secretsociety - Tajne stowarzyszenie |
mam the sims2ns oryginał . skończyłam studia aktorskie lecz poszłam do pracy na sztukę...........i mam nagrodę za tą prace czyli aparat i klikam na niego ............pozuj a moja simka pozuje i jak teraz mam zrobi jej samej zdjęcie?????tym aparatem..................................a i jeszcze jedno jaki jest kod na odblokowanie wszystkich nagród za pracę .................................wiem ze troszke pogmatwane ale enie wiedzialam jak to napisac :con: :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |