TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

ZoMM 25.06.2009 18:27

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Oczywiście że mam oryginał. The Sims 2 i The Sims 2 Nocne Życie są oryginalne.

Sandy 26.06.2009 18:21

Tasha, to chyba oczywiste, skoro napisał, że kupił oryginał.
Gdzieś w poradniku do Simsów jest numer do redakcji (czy czegoś takiego). Spróbuj do nich zadzwonić. Mnie pomogli, więc pewnie pomogą i tobie :)

MisterD 26.06.2009 22:42

Witam.Mam taki problem :pożyczyłem od koleżanki The Sims2 nocne życie orginał ,się tak wymieniamy a problem jest w tym że jak zainstalowałem to zamiast ikonki samochodu widać No pic ,a u niej go było normalnie .Co to może być proszę o odp

simsomaniaczka15 04.07.2009 18:45

Mam wielki problem....
kupiłam swojej simce najdroższego grilla. Kiedy kazałam jej zrobić hot - dogi spowodowała pożar (miała 4 punkty gotowania ) no i kiedy przyjechała straż to ugasiła ten pożar ale nadal był mały ogień nad tym grillem i nawet jak usunęłam ten grill to ogień został i nic z nim nie da się zrobić... płonie sobie w powietrzu i trochę to dziwnie wygląda :/ Zastosowałam kod, ale nie pomógł (move objects on ) BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!

annamaria93 05.07.2009 14:45

@up
a może spróbuj boolpropem? (force error)

simsomaniaczka15 05.07.2009 15:07

ten ogień zniknął jak uruchomiłam gre ponownie ale pojawił się następny problem... :/
moja simka nie chce się zajmować swoim niemowlakiem ... jak każe jej nakarmić lub pobawić się z nim to poprostu to ignoruje... i robi co chce a w domu nie ma innej osoby ktora by mogla sie zajac małą. prosze o pomoc !!!

mmi80 15.07.2009 18:05

Witam!!!
Mam kilka pytań dotyczące gry The Sims 2:)) Mianowicie dlaczego moje simy zostawiają cały swój dobytek w starym domu kiedy się przeprowadzają do osoby z innego otoczenia??
Drugie pytanie czy można przeprowadzić się np. z Miłowa do Dziwnowa ???
I ostatnie: czy można zmienić ubranie ciążowe przyszłym mamom??? Ściągnęłam kilka innych ubranek ciążowych ale one nie działają w grze.
Pozdrawiam:)))
Z góry dziękuję za odpowiedź:))

lay 15.07.2009 20:11

Cytat:

Napisał mmi80 (Post 1073819)
Drugie pytanie czy można przeprowadzić się np. z Miłowa do Dziwnowa ???)

O ile dobrze pamiętam to można, lecz tylko 'wyprowadzając' rodzinę wraz z domem (musi wraz z parcelą znaleźć się w skrzyni domów).

zelkam 16.07.2009 10:27

Cytat:

Napisał mmi80 (Post 1073819)
Witam!!!
I ostatnie: czy można zmienić ubranie ciążowe przyszłym mamom??? Ściągnęłam kilka innych ubranek ciążowych ale one nie działają w grze.
Pozdrawiam:)))
Z góry dziękuję za odpowiedź:))

Znalazłam fajnutki sposób boolProp'em.
1. Kupujesz ciuchy, które mają być ciażowe, narazie nie wiedać brzucha.
2. Włączasz kod boolProp...blablabla.....
3. Klikasz na sima przytrzymując Shift
4. Wybierasz opcję spawn/Tom's Clothing Tester
5. Pojawia sie wieszak sklepowy
6. Wybierasz opcję Plan Oufit (czy coś takiego)/...Maternity lub Casual 1 (chyba casual 1)
7. Planujesz simce ubrania wybieracjąc te, na których widać brzuszek
8. Zatwierdzasz
9. Cieszysz się nowymi ubrankami ciążowymi ;)

PS: jeśli coś spartaciłam to niech ktoś porządniejszy niż ja mnie poprawi, ponieważ nie umiem tego napisać, w grze mi to wychodzi, bo widzę opcję ale tak to nie pamiętam dokładnie.

Rashma ichor 16.07.2009 14:01

Zapomniałaś napisać, że gdy ma to ubrać trzeba wcisnąć jeszcze Force Redress czy jakoś tak.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:13.