![]() |
Mi się raz tak zdarzyło , dosyć dawno, że moja Simka miała na sobie normalnie ubranie weszla pod prysznic i juz go nie zalozyla.
|
fajnie, a mi sie sim we frankiego zmienił przez stól alchemika i jak zniszczył wszystko to uciekł i go przez kilka simowych dni nie było (wiem, było to juz w tym temacie ale ja nie zmyślam) więc widać że to nie jednorazowy błąd w grze. Raz mi simy zniknęły ( dokładniej pół rodzinki-ok 3 osób) i ich długo nie było........ chyba to przez te rzeczy z neta.... tak poza tym to mi sie specjalnie dużo rzeczy dziwnych nie zdarzyło
|
ekhm...
Wiecie, mój sim wypił fioletowy napój, i zamienił się we frankensztajna. I psuł sobie różne rzeczy oczywiście gdy nagle podszedł do szlug i zaczął...MALOWAĆ OBRAZ! Dziwne, nie?
|
chyba nie............ mi przynajmniej za każdym razem maluje cos jak sie zmieni. Teraz odkąd mam zwierzaki stało sie coś dziwnego. Pojechałem z kotkiem na wystawę, obejrzeli kotka itp, a później w kontaktach miałem gości co mi kota sprawdzali na wystawie, a zamiast ich zdjęć były fotki łysych gości w okularach w białych koszulach i to do góry nogami. Nastepnie wróciłem do domu i kazałem simowi uprawiać ogródek. Przeszkadzało mu kilka psów, więc ich chciałem skasować kodem move_objects. Nie trafiłem w pieska :) (bo mnie brat szturchnął) i kliknąłem na ziemię. A tam pojawiło sie zdjęcie(tak jak sie przesuwa przedmioty, w takiej ramce u dołu jest zdjęcie tej rzeczy co sie przesuwa-jak sie kasuje sima do jest napisane unkown) jakiegoś stolika co nie ma go w trybie kupowania. Przesunąłem go, ale go nie było widać. Jak wchodze w tryb kupowania i klikam w to miejsce gdzie stoi stoliczek to nic nie widać tylko jest napis *Portal Pedestrian i obok jego fotka.
mniej wiecej jest podobny do tego zielonego stolika z randki co sie w kafejkach stawia(taki na jednej nodze) jest brązowy i ma jakieś falbanki. Dziwne, no nie? edit -jeszcze edytuje-co chwila są jakieś dziwe dźwieki, tak jakby bzyczenie much ale głośniejsze i bardziej częstotliwe. Przed chwilą nagle listonoszka mi sie w ogródku pojawiła i poszła mi rachunek do skrzynki włożyła! edit2 -ja już chyba wiem po co to jest! te *portale są po obu stronach ulicy przed domem. Do niego wchodzą i wychodą postacie które nas odwiedzają. Postawiłem ten niewidziałny "stolik" w ogródku dlatego listonoszka, psy i koty wchodzą w to miejsce gdzie postawiłem ten Portal i znikają! :D :tu: postawie go w domu i będą odrazu mi do domu wchodzili :P |
ja mialam cos takiego, ze gdy wrocilam z kotkiem z max wszystkimi umiejetnosciami z wystawy, kotek podbiegl do gablotki podskoczyl jakby do niej i postawil chyba z 6 pucharow srebrnych. Daje zdjecie.
http://madziak16.fm.interia.pl/pucharek.bmp |
Niewychowana SĄsiadka:)
Naprawde przydażyło mi się coś denerwującego, i troszkę śmiesznego:) No więc robiłam coś swoim simem. I nagle zobaczyłam, że jakaś NIEZNANA mi simka wchodzi do mojego domu!!!! Naprawdę, sim z nią nigdy nie rozmawiał, ani nic. Niewychowana, nie? Albo kiedyś ktoś dzwoni do drzwi, mój sim otwiera i jakaś sąsiadka przychodzi (której on wcześniej nie znał:D) i ona przyszła z...prezentem:D
|
Cytat:
|
No to w twoim przypadku muszą byc to błędy. A potem w pracy miałaś wszystki umiejętnośći? Fajnie by tak bylo... To jest chyba miły błąd :D
|
Moja ulubiona Simka Alicja(świeć panie nad odinstalowaną duszą)przy zmianie w czarze Piękna Lub Bestia urosła na olbrzymke i juz tak została. Chodziała mi po domu, a kościdlka się jej bała i uiekała do komody, pies nie chciał do niej podejść. Ale pomógł move_objects on i po kłopocie tteraz wstrzymałam metamorfozy.
|
A ja specjalnie kazałam gościowi tańczyć z sąsiadką na oczach jego żony. Ok, skończyli tańczyc i myslałam, ze zona da mu po ryju a tu zaczela go... ZABAWIAĆ!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:24. |