TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Aiza 23.10.2004 10:09

Mi się raz tak zdarzyło , dosyć dawno, że moja Simka miała na sobie normalnie ubranie weszla pod prysznic i juz go nie zalozyla.

mw00 27.10.2004 20:52

fajnie, a mi sie sim we frankiego zmienił przez stól alchemika i jak zniszczył wszystko to uciekł i go przez kilka simowych dni nie było (wiem, było to juz w tym temacie ale ja nie zmyślam) więc widać że to nie jednorazowy błąd w grze. Raz mi simy zniknęły ( dokładniej pół rodzinki-ok 3 osób) i ich długo nie było........ chyba to przez te rzeczy z neta.... tak poza tym to mi sie specjalnie dużo rzeczy dziwnych nie zdarzyło

Madziuch 29.10.2004 19:31

ekhm...

Wiecie, mój sim wypił fioletowy napój, i zamienił się we frankensztajna. I psuł sobie różne rzeczy oczywiście gdy nagle podszedł do szlug i zaczął...MALOWAĆ OBRAZ! Dziwne, nie?

mw00 30.10.2004 12:46

chyba nie............ mi przynajmniej za każdym razem maluje cos jak sie zmieni. Teraz odkąd mam zwierzaki stało sie coś dziwnego. Pojechałem z kotkiem na wystawę, obejrzeli kotka itp, a później w kontaktach miałem gości co mi kota sprawdzali na wystawie, a zamiast ich zdjęć były fotki łysych gości w okularach w białych koszulach i to do góry nogami. Nastepnie wróciłem do domu i kazałem simowi uprawiać ogródek. Przeszkadzało mu kilka psów, więc ich chciałem skasować kodem move_objects. Nie trafiłem w pieska :) (bo mnie brat szturchnął) i kliknąłem na ziemię. A tam pojawiło sie zdjęcie(tak jak sie przesuwa przedmioty, w takiej ramce u dołu jest zdjęcie tej rzeczy co sie przesuwa-jak sie kasuje sima do jest napisane unkown) jakiegoś stolika co nie ma go w trybie kupowania. Przesunąłem go, ale go nie było widać. Jak wchodze w tryb kupowania i klikam w to miejsce gdzie stoi stoliczek to nic nie widać tylko jest napis *Portal Pedestrian i obok jego fotka.
mniej wiecej jest podobny do tego zielonego stolika z randki co sie w kafejkach stawia(taki na jednej nodze) jest brązowy i ma jakieś falbanki. Dziwne, no nie?

edit -jeszcze edytuje-co chwila są jakieś dziwe dźwieki, tak jakby bzyczenie much ale głośniejsze i bardziej częstotliwe. Przed chwilą nagle listonoszka mi sie w ogródku pojawiła i poszła mi rachunek do skrzynki włożyła!
edit2 -ja już chyba wiem po co to jest! te *portale są po obu stronach ulicy przed domem. Do niego wchodzą i wychodą postacie które nas odwiedzają. Postawiłem ten niewidziałny "stolik" w ogródku dlatego listonoszka, psy i koty wchodzą w to miejsce gdzie postawiłem ten Portal i znikają! :D :tu: postawie go w domu i będą odrazu mi do domu wchodzili :P

Meginia 06.11.2004 14:20

ja mialam cos takiego, ze gdy wrocilam z kotkiem z max wszystkimi umiejetnosciami z wystawy, kotek podbiegl do gablotki podskoczyl jakby do niej i postawil chyba z 6 pucharow srebrnych. Daje zdjecie.
http://madziak16.fm.interia.pl/pucharek.bmp

Madziuch 09.11.2004 10:15

Niewychowana SĄsiadka:)

Naprawde przydażyło mi się coś denerwującego, i troszkę śmiesznego:) No więc robiłam coś swoim simem. I nagle zobaczyłam, że jakaś NIEZNANA mi simka wchodzi do mojego domu!!!! Naprawdę, sim z nią nigdy nie rozmawiał, ani nic. Niewychowana, nie? Albo kiedyś ktoś dzwoni do drzwi, mój sim otwiera i jakaś sąsiadka przychodzi (której on wcześniej nie znał:D) i ona przyszła z...prezentem:D

Madziuch 09.11.2004 10:24

Cytat:

Napisał imported_tinka2004
a nie zrobilas\es z niej najpierw dziecka a potem zdytowalas na doroslą? Bo jak tak zrobilas/es to jest to normalne... a mi sie kiedys dzieciak bez osobowosci urodzil. zadnych punktow.

mogło tak być, jak ona mówi. mi też się tak kiedyś zrobiło. Ale ja skasowałam simke (nie miała żadnych punktów osobowości) kliknełam na jej obraz i pojawiła mi się...ze wszystkim na maxa. To jakiś błąd w grze może być

tinka 10.11.2004 14:01

No to w twoim przypadku muszą byc to błędy. A potem w pracy miałaś wszystki umiejętnośći? Fajnie by tak bylo... To jest chyba miły błąd :D

Ira 12.11.2004 21:54

Moja ulubiona Simka Alicja(świeć panie nad odinstalowaną duszą)przy zmianie w czarze Piękna Lub Bestia urosła na olbrzymke i juz tak została. Chodziała mi po domu, a kościdlka się jej bała i uiekała do komody, pies nie chciał do niej podejść. Ale pomógł move_objects on i po kłopocie tteraz wstrzymałam metamorfozy.

tinka 13.11.2004 18:24

A ja specjalnie kazałam gościowi tańczyć z sąsiadką na oczach jego żony. Ok, skończyli tańczyc i myslałam, ze zona da mu po ryju a tu zaczela go... ZABAWIAĆ!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:24.