![]() |
Właśnie przed chwilą wróciłam z TESCO... pustka.
|
ja juz maaaam :D:D:D:D:D:D jeeeeee :D ale juz chyba o tej godzinie nie pogram jutro szkola :(:( jak mozecie podajecie ta taka stronke gdzie mozna scrriny dodawac (czy jak to sie pisze) to pododaje jakies :D
|
Kosztowały 79.90 .No raczej szybko ich nie wykupią. A screenów narazie nie dodam bo nie mam czasu-szkoła... ;(
|
Cytat:
|
dosłownie...na nic nie ma czasu przez tą szkołe... :O
|
2 pytanka
Czy można zrobić tak że The Sims 2 Zwierzaki przegram sobie na 2 CD?Bo ponoć zajmują tylko 800mb?Tak można?
|
To The sims 2 Zwierzaki są na PC? Bo ja już nic z tego nie rozumiem. :O
|
Wróciłam przed chwilą z wycieczki i w moim sklepie jeszcze nie ma :1smutny:
idę jutro sprawdzić znowu... Ja jakiegoś takiego zamentu z tą cholerną szkołom nie mam |
ehhh....a ja tak ;P
jeszcze durnych "Krzyżaków" musze czytać...600 stron takiej NUDY że niewiem :O A w moim sklepie w Wawie są...tylko że ja jeszcze ich nie mam ;( A tak przy okazji...czy nie wie ktoś czy można ściągnąć gdzieś te Create a pet czy jak to sie tak nazywało (taki...warsztat dla zwierząt) bo bym sobie porobiła...kiedyś chyba do simsów 2 było coś takiego...bo pamiętam że ktoś sobie ściągnął sam sims Warsztat :O a ja bym chciała Warsztat dla zwietząt...jest coś takiego..hę? można to ściągnąć? |
nie słyszałam o warsztacie tamto to było chyba body shop ( Ja musze czytać Anie z zielonego wzgórza tylko 316 stron ;) a później ogniem i mieczem :| )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:25. |