TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

kamil11 06.08.2009 14:56

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Ja bym dodał do regulaminu żeby nie zamieszczać dużych zdjęć które psują wygląd forum.

lay 06.08.2009 15:14

Cytat:

Napisał kamil11 (Post 1090069)
Ja bym dodał do regulaminu żeby nie zamieszczać dużych zdjęć które psują wygląd forum.

Albo wgrać autopomniejszanie zdjęć do wielkości ustawionej przez użytkownika.

kamil11 06.08.2009 16:51

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1090081)
Albo wgrać autopomniejszanie zdjęć do wielkości ustawionej przez użytkownika.

To też dobry pomysł.Oglądanie domów na ty forum to masakra prawie wszyscy dodają za duże zdjęcia a takie fotki nie dość że się długo ładują to jeszcze rozwalają forum.

Björk 06.08.2009 20:03

Cytat:

Napisał kamil11 (Post 1090069)

To naprawdę jest dobry pomysł...
Bo zdjęcia domów (szczególnie z 3) są straszne i długo się ładują...
Nigdy nie wytrzymałam do końca.
Dzięki za uwagę :)

Raven 06.08.2009 20:19

poza tym darmowe hostingi do obrazków od razu generują kod na forum, żeby wyświetlać miniatury, które dopiero po kliknięciu pokazują rozmiar rzeczywisty. Szkoda tylko, że mało komu chce się z tego korzystać

Makss99 12.08.2009 21:09

Ja bym zmienił sposób dodawania załączników. Tu trzeba męczyć się i dodać zdjęcie do igameshack i dopiero dać na forum a na innych forach jest dodawanie z komputera! Więc lepiej zmienić sposób dodawanie załączników.

Analisse 13.08.2009 11:40

Cytat:

Napisał Makss99 (Post 1095742)
Ja bym zmienił sposób dodawania załączników. Tu trzeba męczyć się i dodać zdjęcie do igameshack i dopiero dać na forum a na innych forach jest dodawanie z komputera! Więc lepiej zmienić sposób dodawanie załączników.

Nie wiem na jakiej zasadzie działają fora, ale chyba jakby było takie coś żeby wgrać zdjęcie prosto z kompa, to bardzo szybko przepełniła by się baza danych czy coś, więc lepiej wgrać na jakiś inny serwer niż zapychać miejsce tutaj :P

Ale jakieś autopomiejszanie by się przydało, lub coś napisane w regulaminie że nie można przekraczać jakiejś tam wielkości, np 800 szerokości/na iles tam długości.

bo rzeczywiście niektóre fotki rozpychają forum, a też nie każdemu chce się je pomniejszać w jakimś programie (a przecież nawet w paincie da się to zrobić)

Reminiscencja 13.08.2009 19:13

Ja mam takie pytanko do administracji czy ktoś ma zamiar naprawić te dodawanie emotek, zmienianie koloru czcionki itd ? Żeby nie trzeba było znać tych kodów? :d

Fatamorgana 13.08.2009 19:22

ŻEBY MOŻNA BYŁO PISAĆ POSTY NIE CZEKAJĄC AŻ MINIE MINUTA OD POPRZEDNIEGO.

Sorki za krzyk. Okrutnie mnie to kurna denerwuje. ;/ -,-'''

Odyn 13.08.2009 19:42

antyspamowka :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03.