![]() |
Odp: Simki by Pamela
Dokładnie, śliczna. W tej nic nie może się nie podobać :)
|
Kocur, Souris - Dziękuje ;**
Ktoś jeszcze? ;> |
Moim zdaniem trochę za wysokie czoło, ale tak, to ok:)
|
Hm, ma taką dziwnie małą (?) twarz, ale i tak jest śliczna, piękna, i w ogóle wszystko co najlepsze : p
|
Chanel - teraz też tak mi się zaczyna zdawać..dziękuje ;*
Ellie - Dziękuje ;* Ktoś jeszcze się skusi? |
Pamela, ta simka jest cudowna! :)
Po prostu świetna, masz talent dziewczyno ;) Choć mopże rysy troche zbliżone do poprzednich simek, ale rozumiekm, że taki masz styl. |
Claire wygląda dojrzale w porównaniu do innych Twoich postaci. Nieco nie podobają mi się oczy, wyszły jakby kanciaste, być może to wina cienia albo są za bardzo "przekręcone".
Katia - jej nie mogę skrytykować bo (moim zdaniem) nie się czego czepić. Technicznie dopracowana, dobry dobór dodatków, zwłaszcza okulary bardzo do niej pasują. |
Katia - bardzo mi się podoba . Szczerze przyznam , że miałabym pewne zastrzeżenia do przejaskrawienia proporcji , ale w Twoich simach jest coś wyjątkowego !
Ujmuje mnie " artystyczna dojrzałość " i pewność z jaką kreujesz swoje postacie . :) Katia - ma śliczne oczy , ładny makijaż , fajnie dobraną fryzurę i bardzo pasujące okularki . Również bardzo podoba mi się charakter prezentacji , który doskonale pasuje do przedstawienia simki . ;) Edit : :O Pamela - chodziło mi cały czas o Katię . :D ;) |
Oblivion - Kurcze, starałam się,aby nie była jakoś super podobna do poprzednich ^^' Dziękuje ;*
figa - To może przez rzęsy ^^ Dziękuje ;* aniołek - Katia, Katia? ;> Ale rozumiem, chodziło o Claire? Dzikuje ;* Ktoś się jeszcze skusi? |
Pamela, wiem. Rozumiem też, że masz taki styl :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:43. |