![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Carolyn, to nie zależy od logiki. Przy piątym poziomie Sim-Fu dostajesz powiadomienie, że Sim może teraz medytować. ;p
|
Aha, dzięki. Czy medytację można przeprowadzać tylko tam? W sensie tylko w tym ogrodzie?
|
Można nawet na ulicy :P Po prostu klikasz na swojego sima i wybierasz odpowiednią opcję, tak samo jak zmiana ubrania.
|
Dzięki :)
Wie ktoś, jak można zdobyć książki z okolic wakacyjnych nie jadąc tam? Bo obiekty wiem (testingcheatsenabed true i buydebug on) ale książki to nie wiem. Ja osobiście nie lubię penetrować grobowców, chyba, że francuskich. Wolę spacerować i zwiedzać tak ogólnie. I zawsze przywożę kupę książek :) |
Mod na (między innymi) książki z miejsc wakacyjnych:
http://www.modthesims.info/download.php?t=427297 |
Dzięki ;)
A czy można wysłać jakiegoś sima na wakacje, np. do Francji i nie mieć nad nim opieki? W sensie, że zajmować się rodziną pozostawioną w rodzinnym mieście? |
Cytat:
|
Aha. To szkoda, bo ja chciałam tak zrobić :)
|
nie wiem dlaczego...ale znikł mi topór pangu...gdy chce kupić go kodem nie jest widoczny w trybie życia...czy ktoś rozwiązał ten problem? czy raczej to juz koniec zabawy?
|
Topór Pangu jest w wyposażeniu rodziny, w trybie zakupów. Wyciągasz go stamtąd, umieszczasz gdzieś i wtedy Twój sim weźmie go bez problemu. Też się z tym trochę męczyłam :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |