TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Vallentina 02.01.2011 14:11

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Natix (Post 1342099)
to się zapytam ile czasu zajmuje mniej więcej zebranie wszystkich gwiazdek i jak to najszybciej zrobić.

Jeśli chodzi o to ile czasu to już zależy czy będziesz miała dużo zleceń i czy będziesz poznawała gwiazdy ogółem pierwsze 3-4 gwiazdki dość szybko z 5 też dosyć, ale wiadomo z każdą gwiazdka coraz gorzej ;)
A żeby to poszło szybko musisz poznawać gwiazdy i wykonywać zlecenia .

A wie ktoś może czy zarabia się (myślę że tak) i ile gdy ma się własny zespół ? :D

Owl Finch 02.01.2011 14:56

Zarabia się różnie. Najlepiej grać w metrze o 8.00 i 16.00-17.00 :P

Pinezka 02.01.2011 16:18

Cytat:

Napisał Sims_mania (Post 1342109)
Jeśli chodzi o to ile czasu to już zależy czy będziesz miała dużo zleceń i czy będziesz poznawała gwiazdy ogółem pierwsze 3-4 gwiazdki dość szybko z 5 też dosyć, ale wiadomo z każdą gwiazdka coraz gorzej ;)
A żeby to poszło szybko musisz poznawać gwiazdy i wykonywać zlecenia .

A wie ktoś może czy zarabia się (myślę że tak) i ile gdy ma się własny zespół ? :D

Nie powiedziałabym, że tak gorzej. Simsy PZ dostałam w swoje łapską w wigilię. I po tych całych kolacjach siadłam i za około godzinę-dwie miałam już 5 gwiazdek i to bez ślubu z osobistością. :D

Vallentina 02.01.2011 18:02

Cytat:

Napisał Pinezka (Post 1342225)
Nie powiedziałabym, że tak gorzej. Simsy PZ dostałam w swoje łapską w wigilię. I po tych całych kolacjach siadłam i za około godzinę-dwie miałam już 5 gwiazdek i to bez ślubu z osobistością. :D

Heh, dość szybko ;) Ja miałam małe problemy z gwiazdkami przez np. zanikające polecenia, nie widoczny sim itp. ;)

patryk916 05.01.2011 14:58

Okradanie w metrze

Mam kilka pytań.
1.Jak wygląda okradanie w metrze?
2.Czy ktoś was kiedyś okradł?
3.Co zabierał?

Vanitas 05.01.2011 15:06

Odp: Okradanie w metrze

1. Kiedy sim wychodzi z metra wyświetla się komunikat i ujemny nastrójnik.
2. Nie
3. Zapewne tylko pieniądze

owocowa761 05.01.2011 15:33

HEJJ POMÓŻCIE !!! Mam the sims 3 i chodzą mi ok. nie zamulają itp. wymagane były 2.0 GHz, mój komputer ma 2.22 GHz, chciałabym kupić dodatek "poz zmroku" ale tam wymagane sa 4.2 GHz !!! właśnie ! to jest dwa razy wiecej niż ma mój komputer. Czy będzie zamulała mi gra? Jakieś innne problemy z nią będą?

MOŻE KTOŚ Z WAS JEST W TAKIM SAMYM PRZYPADKU CO JA? MA KTORYS Z WASZYCH KOMPUTEROW MNIEJ NIZ 4.2 GHz I DZIAŁA WAM TEN DODATEK?

reszte wymagań mam ok.

Wielebny 05.01.2011 15:57

To nie 4.2ghz.
Tylko Pentium 4 2ghz. (stary gruchot) Procki o taktowaniu 4ghz na jednym rdzeniu chyba jeszcze nawet nie wyszły, jedynie podkręcane.
Otoczenie Bridgepot dostępne w dodatku "Po Zmroku" chodzi trochę mniej wydajniej, niżeli takie Sunset Valley itp. ale spadki FPS'u nie powinny być drastyczne, więc możesz śmiało kupować.

2,2 ghz to zapewne jakiś starszy dwurdzeniowiec, więc masz 2x2,2 ghz. (dwa rdzenie i na każdym po 2,2 ghz)

owocowa761 06.01.2011 18:02

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1343363)
To nie 4.2ghz.
Tylko Pentium 4 2ghz. (stary gruchot) Procki o taktowaniu 4ghz na jednym rdzeniu chyba jeszcze nawet nie wyszły, jedynie podkręcane.
Otoczenie Bridgepot dostępne w dodatku "Po Zmroku" chodzi trochę mniej wydajniej, niżeli takie Sunset Valley itp. ale spadki FPS'u nie powinny być drastyczne, więc możesz śmiało kupować.

2,2 ghz to zapewne jakiś starszy dwurdzeniowiec, więc masz 2x2,2 ghz. (dwa rdzenie i na każdym po 2,2 ghz)

ojejku !! wielkie dzieki za odpowiedź :DD nie masz pojecia jak sie ciesze bo juz mialam odlozona kase na simsy !! dzieeeekuje !!

muffindance 06.01.2011 19:38

Ja mam takie dziwne pytanie, bo nigdy nie grałam wampami a dzisiaj chciałam ich przetestować. Kiedy już wampir wybierze swoją ofiarę jak mam ją rozpoznać?? Wiem, że na mapie jest specjalny znaczek, jednak nie wskazuje on sima... :/ Skąd mam wiedzieć jaki to sim??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:37.