![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Meteoryty psują wiele. Mi np. popsuł kosz na śmieci i pomógł tylko NRaas z opcją - "napraw wszystkie obiekty" oraz "Wyczyść wszystko". Może któreś drzwi nie działają? Spróbuj wyburzyć i postawić nowe :)
To takie luźne propozycje. |
co to ten NRaas?
|
Cytat:
A tutaj dowiesz się o nich więcej (przejrzyj archiwum na dole po prawej stronie; strona jest po polsku, więc mam nadzieję, że wszystko będzie jasne :)): http://thesims3moduj.blogspot.com/20...controler.html |
Mój problem to zwykłe ogromne spowolnienie gry. Tak nagle. Z dnia na dzień. Nic nie instalowałem. Komputer spokojnie spełnia wymagania. Jak myślicie, dlaczego?
|
Follow zmień simowi cechę na Schludny, kliknij na podłogę i Sprzątaj dom.
|
dobra, czy tylko ja nie wiem czym rozni sie cd key od zwyklego dodatku? :| normalnie zal mi siebie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecam też czyszczenie rejestru programem CCleaner i defragmentację dysku...
Co do czyjegoś pytania o automatyczne włączanie się kodu TestingCheatsEnabled true, to NRaas Overwatch to potrafi, trzeba wejść w opcje i tam gdzieś to jest, ale nie pamiętam gdzie, coś, że zadania do wykonania, czy coś. |
Gdzie się zapisują zapisane (masło maślane xd) rodziny? W jakim folderze? I jak ją zapisać, bo nie wiem, czy dobrze robię
EDIT a dobra, już wiem ;d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:13. |