![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Ooooh, ale fajnie :3
podoba mi się, zę będzie można edytować długość grupy wiekowej bym miała krótko dzieci i długo dorosłych : D albo wieczne dziecko |
Cytat:
|
O Matko , Jestem W niebie , z tą grupą wiekową :P
|
Gdy pierwszy raz usłyszałam o tym dodatku, to wydał mi się beznadziejny.
Jakby nic w sumie nie wnosił. Ale chyba się przekonuję powoli :] Chociaż dobiło mnie to, że nastolatek może się zakochać w wymyślonym przyjacielu, później może się z nim ożenić/wyjść za niego za mąż i mieć wymyślone dzieci xD Jak to brzmi w ogóle :D W sumie to trochę byłoby mi żal takiego Sima. Uwielbiam interakcje. Wolę więcej interakcji niż przedmiotów, więc to też plus. A, no i wózki też mnie cieszą :> A co z tymi randkami? Będą, nie będzie ich? Tzn. wiem, że mają być, ale takie normalne czy niekoniecznie? W TS2 Nocne Życie to ranki były moją ulubioną rozrywką. |
Twórcy przywrócili wygodny filtr obiektów znany z The Sims 2, dzięki któremu możemy oglądać obiekty z danego dodatku do gry
Centrum Simów Anie_1981 , Searle - cieszycie się ? edit: W dodatku widzę tutaj clipart z dorastaniem sima, młodą parą, smoczkiem dzidziusia, obrączkami, pudełkiem z pierścionkiem zaręczynowym, czapką studenta, książkę studenta, coś na pozór zmyślonego przyjaciela - jakby duch, jabłko. :D Łosiek z Realnych Simów już wie :P |
Cytat:
ten system wspomnien zapowiada sie obiecujaco : D |
Ja też kupię, już się nie mogę doczekać ożywienia rozgrywki, bo chwilowo nie chce mi się grać w Simsy. Ja tak zawsze gdy ogłoszą coś nowego.
|
system wspomnień to będzie pewnie taki jak w WP doszła taka 'książka' w której pisało ile pkt wizy ma sim.
Mi się to widzi tak: po jednej stronie księgi będzie lista wspomnień, a jak się kliknie na coś to po drugiej pojawi się zdjęcie i jakiś opis. |
No Nayi , to by było niezłe , ja tam się zawiodłem na internacie :(
Gdy sim tam włazi to go nie widac |
@UP Sim nigdzie nie włazi, bo żadnych norek nie ma. Mnie też internat zawiódł. Chciałabym widzieć, jak moi simowie trenują w szkole wojskowej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:14. |