![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Czy komuś się udało ?
|
Cytat:
|
Dzięki :) Muszę tak zrobić...
|
Mam problem ^ ^. Jest taka misja Legendarna Fontanna,czy jak ona tam się nazywa.(przez tą misje zdobywa się cechę legendarną) I doszedłem do etapu,w którym muszę "udowodnić" moją fatalną cechę,a moja simka ma cechę Głupiec.I w tym rzecz.Co trzeba zrobić,aby dostać "bonus" Zamroczenie? A wskazówka pokazuje,że trzeba czytać słowa. Ktoś wie o co chodzi ?
|
Może chodzi o czytanie książek?
|
Możliwe,ale czytam je do upadłego i tylko jest nastrójnik "Ukończyła księge!".Nie wiem czy to coś ta,ale ma też cechę Uczona i Dobra.
|
Wydaję mi się, że z tym bonusem "Zamroczenie" jest podobnie jak z "Posucha" (cecha Wyuzdany/a) i "Poszukuje okazji do walki", czyli jak Sim nie będzie czytać książek, nie będzie się uczyć to wtedy ten bonus pewnie się pokaże. Mogę się mylić. Szukałam o tym bonusie na różnych stronach, ale nic nie znalazłam.
|
Heh,to dobrze,że nie zapisałem gry ^ ^. Spróbuję teraz NIE czytać ;d
edit: Nie czytam już 2 dzień i nie działa,a cały czas mi spada ocena misji ^^. Muszę cały czas nie zapisywać ;d. Ktoś wie co poradzić ? ;x |
A ja obecnie mam problem z misją Preludium zarazy. Otóż muszę przepytac zarażonego pacjenta, ale nie pokazuje się żadne żółte kółeczko i nie wiem kogo konkretnie mam przepytac?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |