TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

margonia 12.08.2011 21:01

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Czy komuś się udało ?

Searle 13.08.2011 10:08

Cytat:

Napisał margonia (Post 1432612)
Polecenie brzmi "Posłuchaj kazania wędrownego proroka", a on nie ma zamiaru wejść na leśną kazalnicę :)

A zatem to musi być jakiś błąd gry. Prorok powinien chyba cały czas przemawiać z jakimiś przerwami, a skoro on nic nie robi, to może anuluj misję i najwyżej kiedyś do niej wrócisz.

margonia 13.08.2011 20:05

Dzięki :) Muszę tak zrobić...

Porando 19.08.2011 09:03

Mam problem ^ ^. Jest taka misja Legendarna Fontanna,czy jak ona tam się nazywa.(przez tą misje zdobywa się cechę legendarną) I doszedłem do etapu,w którym muszę "udowodnić" moją fatalną cechę,a moja simka ma cechę Głupiec.I w tym rzecz.Co trzeba zrobić,aby dostać "bonus" Zamroczenie? A wskazówka pokazuje,że trzeba czytać słowa. Ktoś wie o co chodzi ?

carineesz 19.08.2011 09:11

Może chodzi o czytanie książek?

Porando 19.08.2011 09:18

Możliwe,ale czytam je do upadłego i tylko jest nastrójnik "Ukończyła księge!".Nie wiem czy to coś ta,ale ma też cechę Uczona i Dobra.

carineesz 19.08.2011 09:50

Wydaję mi się, że z tym bonusem "Zamroczenie" jest podobnie jak z "Posucha" (cecha Wyuzdany/a) i "Poszukuje okazji do walki", czyli jak Sim nie będzie czytać książek, nie będzie się uczyć to wtedy ten bonus pewnie się pokaże. Mogę się mylić. Szukałam o tym bonusie na różnych stronach, ale nic nie znalazłam.

Porando 19.08.2011 10:13

Heh,to dobrze,że nie zapisałem gry ^ ^. Spróbuję teraz NIE czytać ;d

edit: Nie czytam już 2 dzień i nie działa,a cały czas mi spada ocena misji ^^. Muszę cały czas nie zapisywać ;d. Ktoś wie co poradzić ? ;x

barbaraj 19.08.2011 14:47

A ja obecnie mam problem z misją Preludium zarazy. Otóż muszę przepytac zarażonego pacjenta, ale nie pokazuje się żadne żółte kółeczko i nie wiem kogo konkretnie mam przepytac?

margonia 19.08.2011 18:32

Cytat:

Napisał barbaraj (Post 1436162)
A ja obecnie mam problem z misją Preludium zarazy. Otóż muszę przepytac zarażonego pacjenta, ale nie pokazuje się żadne żółte kółeczko i nie wiem kogo konkretnie mam przepytac?

Są dwie możliwości: pacjent jeszcze nie dotarł z wioski, albo jest już w lecznicy. Przepytaj w lecznicy pacjenta z dymiącą głową. Najczęściej się nazywa "konanie" lub "choroba" :), co wskazuje, że to ten.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18.