![]() |
Odp: By Trykuu.
dziekuje ;)
|
jedyne co mi się nie podoba to kolor włosów i ten róż na policzkach. a tak to jak najbardziej na duży + :)
|
dzieki smajl ;)
|
Kurde, tak długo u Ciebie nie byłam, że aż mi wstyd:redface:
Simka bezbłędna. Uwielbiam ją za fryzuję, bo dokładnie tak chcę się obciąć:D Poza tym fajnie dobrane ciuchy i ogólnie świetny projekt. W sumie nic nowego jeśli chodzi o Ciebie:D |
Stanowczo za szeroki mostek i zbyt ostre usta. Kojarzy mi się z poprzednimi, ma bardzo podobne oczy.
Napis Vagina powalajacy ^^ |
Coś ty jej zrobił z nosem?!
A tak poza tym jednym drobnym szczegółem... ♥♥♥ ^^ Cytat:
|
Och, ja chyba jestem jedyną, której ta simka nie przypadła do gustu! :P
Zacznę może od fryzury: Ja osobiście nie cierpię takich placków na głowie. Wygląda to, jakby ktoś niechcący przejechał jej po głowie kosiarką, gdy ta się opalała leżąc na trawie. Jej twarz sprawia wrażenie naprawdę dziecięcej. Ma wyraz twarzy chomika. :| Nos jej jest stanowczo za cienki. W makijażu podobają mi się mocno podkreślone, krwistoczerwone usta, zaś róż na policzkach jest stanowczo przesadzony. "Vagina" stanowczo wymiata! :D Fajne spodnie i jak zwykle ciekawe tatuaże. Tylko jakoś tak szpilki nie pasują mi do stylu "panienki wyjętej ze śmietnika" (przepraszam za określenie, jak coś, ale to moje pierwsze skojarzenie). Simka średnio mi się podoba, a szkoda, bo masz talent. Stanowczo jestem za Twoimi poprzednimi simkami, więc mam nadzieję, że podobne znów zawitają do Twojego tematu. ;) |
dziekii ;)
|
Ogólnie takie fryzury mi się niezbyt podobają, jednak do tej simki bardzo pasują ;). Poza tym nie ma żadnych zastrzeżeń. Ocenka: 10/10 :)
|
Wygląda jak taka porcelanowa laleczka :D Tylko nos szerszy, szeeerszy i będzie idealna! Fryzura jest wspaniała, chciałabym taką do dwójki *.* daj namiar na nazwę, poszukam sobie, może akurat będzie :> Koszulka rzeczywiście wyczesana :D i rewelacyjne wprost buty <3 Twój znak rozpoznawczy - tatuaże :D sama się do nich przekonuję w grze. Bardzo mi się podoba, jest naprawdę świetna. Wszystko do siebie pasuje, nie ma zbędnych pierdół. Ja bym Cię zatrudniła jako osobistego stylistę, bo uważam, że naprawdę świetnie Ci to wychodzi. 10/10! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:10. |