![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
nmin - Nie wydaje mi się, że te wakacje trwają aż do imprezy. Moi simowie zostawi ostatnio nastolatkę samą w domu. Jako, że jest ona raczej mądrą, pilną uczennicą, nie zorganizowała imprezy. Raz tylko policja odwiozła ją do domu, bo zasiedziała się w bibliotece. Rodzice wrócili normalnie po dwóch dniach.
|
To może ktoś miał błąd. Dzięki za informację, muszę się pospieszyć z imprezą... Albo po prostu wyślę kiedyś rodziców pod namiot ;)
|
U mnie sim organizował już 3 imprezy, gdy jego rodzice wyjechali, i nikt nie przyszedł... Może to dlatego, że jego dziadek był w domu z lokajem ??
|
a ja kiedyś zorganizowałam normalną imprezę rodzinną. sim zaprosił szwagra, jego żonę i dzieci i nikt nie przyszedł, a tydzień potem nie dało się zorganizować imprezy bo pisało że nie można 2 naraz :/
|
A można mieć nastoletniego WP?
|
@up.
można. :D Można mieć nawet dorosłego :D |
Guzik, a nie dwudniowy wyjazd... Rodzice wyjechali rano, tego samego dnia Sim zorganizował imprezę, malutką co prawda, bo znał tylko dwoje nastolatków, no ale przyszli. Impreza zaczęła się o 18, a już około 21-22 wpadła policjantka i powiedziała, że za godzinę wracają rodzice i lepiej tu posprzątać. Goście się zmyli.
Oni zawsze wracają podczas imprezy? |
U mnie zawsze wracają jak impreza dogorywa:) Ale jeszcze ani razu nie zjawiła się policja.
|
Cytat:
|
Ja jeszcze nigdy nie robiłam takiej imprezy, ani nie wysyłałam dorosłych na urlop... To jest takie fajne jak piszą ludzie z EA? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:42. |