![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Małe zwierzęta im chyba najlepiej wyszły wizualnie, szczególnie ptaki.
|
hej mam kolejne pytanie?
czy jak sobie zainstaluję 2 mod do gry the sims 3 zwierzaki to czy gra będzie mi działać i czy nie będzie mi się strasznie bugować? pytam się ponieważ mam 1 mod zainstalowany jest ok ale chce jakiś 2 mod zainstalować i czy ogółem gra będzie chodzić itd? |
Cytat:
|
SunnySimmy, mi chodziło nie o prędkość galopu konia, tylko o to, jak chaotycznie i okropnie to wygląda po łacie 1.29, gdy koń ma 10 poziom wyścigów. Koń nawet na pierwszej prędkości biega tak szybko jak na trzeciej, szybko "przebierając nogami", do tego w trakcie tej animacji strasznie się tnie. Ale jak ma np. 9 punktów wyścigów (lub mniej), to galop wygląda normalnie... Moje konie dawno osiągnęły 10 poziom i biegały okropnie, ale dzięki NRaas Master Controllerowi, mogłam zmniejszyć ilość punktów, teraz mają po 8 i jest OK. Jednak teraz szybko mi się męczą podczas przejażdżek i skoków...
|
Searle to jest mod na to żeby wszystkie drobne zwierzątka i ptaki były dostępne;)
|
Cytat:
Właśnie mój też tak biega, masakra... Nie masz nimi osiągnięć? |
Osiągnięć? Nie startowały nigdy w zawodach, jeśli o to Ci chodzi...
|
Cytat:
|
Mój koń też tak dziwnie galopuje po uzyskaniu 10 pozionu.... masakra jakaś. Mam nadzieje, że szybko to naprawią.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:01. |