![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Tak jak Shattered zauważyła
Cytat:
|
Według mnie to w ogóle by się przydały na forum porządki. Trzeba by powywalać zbędne i stare tematy gdzie nie było odpowiedzi od kilku lat (szczególnie w offtopie), nieaktualne poradniki, zmniejszyć ilość poddziałów (a na przykład w "Gdzie to mogę znaleźć" dodać poddział na tematy ze znalezionymi rzeczami, żeby się nie mieszały).
Mogę poszperać trochę w wolnym czasie i powysyłać komuś linki ;) |
Cytat:
|
Shiver- Najpierw trzeba czekać. Ja szukam tematów, w których zdjęcia już się nie wyświetlają. Już 55 tematów wyłapałem, a dopiero 2 strony przeszedłem :D
Choć trudno mi trochę jest nie powiem :/ |
@Gingers - ooo, to też by się przydało :3
Czekać, to znaczy? :| @down - aaaa, w tym sensie, nie ogarnąłem :P No ale w sumie sam też nie czekasz, bo szukasz tematów przecież ;) |
Bo pytałem się administracji i planują coś z tym zrobić, ale trzeba czekać na razie.
EDIT: Moim zdaniem jak te wszystkie domy, są już i tak niekomentowane (chodzi mi o te starsze) to może by usunąć wszystkie do 4 strony? @up: A jakie to ciężkie. Przeszukaj ponad 27 stron to katorga uwierz. |
Lepki Paluszek - Dobry pomysł i fajnie by było, jakby ktoś przejrzał tematy i wstawił listę np. tutaj, albo wysłał któremuś z adminów.
Shiver - dobry pomysł z wydzieleniem znalezionych obiektów, ale powstrzymałbym się przed podziałem forum. Już i tak wszystko mamy porozdzielane, może zamiast tego przykleiłoby się temat z odnośnikami do zamkniętych tematów, żeby ludzie mogli szybko znaleźć coś dla siebie? + tak samo zrobić z problematyką. Dół: zgadzam się. Powinno trafić do archiwum. |
W ŻADNYM WYPADKU NIE USUWAĆ POSTÓW Z DOMAMI gdzie są zdjęcia! Nawet jesli sto lat temu ktoś to komentował. Przecież to ma wartość historyczną, emocjonalną.
Nie można dla takich właśnie stworzyć działu Archiwum>? Wg mnie gdzieś po roku od ostatniego komentarza, tematy powinny być archiwizowane. Ale broń Boże usuwane. Przecież twórcy tych tematów dzięki temu mają co wspominać, np. swój pierwszy dom itp. |
@upup - Myślę, że takie rozwiązanie by się sprawdziło :) :like:
@up - Z usuwaniem to miałem na myśli raczej właśnie offtop bo tam pełno różnych "ciekawych" rzeczy jest ;) Ale pomysł z archiwum też fajny :3 |
Myślę, że lepszym wyjściem byłoby dla starych tematów z dziełami użytkowników utworzyć archiwum (jak powiedział(a) Shattered) i je tam przenieść. Wydaje mi się, że twórcy wolą zachować swoje dzieła, nawet jeśli nikt już ich nie komentuje (oczywiście jeśli jeszcze są tam widoczne zdjęcia).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12. |