TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Propozycje zmian (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65371)

LepkiePaluszki23 27.01.2015 09:34

Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Tak jak Shattered zauważyła
Cytat:

Napisał Shattered (Post 1846509)
Straszna szkoda, że nikt nie robi porządku w zdjęciach. Są setki zdjęć, które się nie wyświetlają. Np. tematy z prezentacją domów. Gdyby ktoś to uporządkował, naprawdę lepiej by przeglądało się forum.

Jeżeli ktoś chce mogę podjąć się zadania i wyłapywać tematy lub posty bez zdjęć itp. Chętnie to zrobię, tylko nie wiem czy dane posty/tematy zgłaszać, czy podawać link?

Shiver 27.01.2015 14:25

Według mnie to w ogóle by się przydały na forum porządki. Trzeba by powywalać zbędne i stare tematy gdzie nie było odpowiedzi od kilku lat (szczególnie w offtopie), nieaktualne poradniki, zmniejszyć ilość poddziałów (a na przykład w "Gdzie to mogę znaleźć" dodać poddział na tematy ze znalezionymi rzeczami, żeby się nie mieszały).
Mogę poszperać trochę w wolnym czasie i powysyłać komuś linki ;)

Vanitas 27.01.2015 14:33

Cytat:

Napisał Shiver (Post 1846526)
Według mnie to w ogóle by się przydały na forum porządki. Trzeba by powywalać zbędne i stare tematy gdzie nie było odpowiedzi od kilku lat (szczególnie w offtopie), nieaktualne poradniki, zmniejszyć ilość poddziałów (a na przykład w "Gdzie to mogę znaleźć" dodać poddział na tematy ze znalezionymi rzeczami, żeby się nie mieszały).
Mogę poszperać trochę w wolnym czasie i powysyłać komuś linki ;)

Świetny pomysł, można by też dodać dział na rozwiązane tematy w problemach z grą ;)

LepkiePaluszki23 27.01.2015 14:34

Shiver- Najpierw trzeba czekać. Ja szukam tematów, w których zdjęcia już się nie wyświetlają. Już 55 tematów wyłapałem, a dopiero 2 strony przeszedłem :D
Choć trudno mi trochę jest nie powiem :/

Shiver 27.01.2015 14:47

@Gingers - ooo, to też by się przydało :3

Czekać, to znaczy? :|

@down - aaaa, w tym sensie, nie ogarnąłem :P
No ale w sumie sam też nie czekasz, bo szukasz tematów przecież ;)

LepkiePaluszki23 27.01.2015 14:54

Bo pytałem się administracji i planują coś z tym zrobić, ale trzeba czekać na razie.
EDIT: Moim zdaniem jak te wszystkie domy, są już i tak niekomentowane (chodzi mi o te starsze) to może by usunąć wszystkie do 4 strony?

@up: A jakie to ciężkie. Przeszukaj ponad 27 stron to katorga uwierz.

Caesum 27.01.2015 15:08

Lepki Paluszek - Dobry pomysł i fajnie by było, jakby ktoś przejrzał tematy i wstawił listę np. tutaj, albo wysłał któremuś z adminów.

Shiver - dobry pomysł z wydzieleniem znalezionych obiektów, ale powstrzymałbym się przed podziałem forum. Już i tak wszystko mamy porozdzielane, może zamiast tego przykleiłoby się temat z odnośnikami do zamkniętych tematów, żeby ludzie mogli szybko znaleźć coś dla siebie?
+ tak samo zrobić z problematyką.

Dół: zgadzam się. Powinno trafić do archiwum.

Shattered 27.01.2015 15:11

W ŻADNYM WYPADKU NIE USUWAĆ POSTÓW Z DOMAMI gdzie są zdjęcia! Nawet jesli sto lat temu ktoś to komentował. Przecież to ma wartość historyczną, emocjonalną.
Nie można dla takich właśnie stworzyć działu Archiwum>?

Wg mnie gdzieś po roku od ostatniego komentarza, tematy powinny być archiwizowane. Ale broń Boże usuwane.

Przecież twórcy tych tematów dzięki temu mają co wspominać, np. swój pierwszy dom itp.

Shiver 27.01.2015 15:13

@upup - Myślę, że takie rozwiązanie by się sprawdziło :) :like:
@up - Z usuwaniem to miałem na myśli raczej właśnie offtop bo tam pełno różnych "ciekawych" rzeczy jest ;)
Ale pomysł z archiwum też fajny :3

Hebe 27.01.2015 15:20

Myślę, że lepszym wyjściem byłoby dla starych tematów z dziełami użytkowników utworzyć archiwum (jak powiedział(a) Shattered) i je tam przenieść. Wydaje mi się, że twórcy wolą zachować swoje dzieła, nawet jeśli nikt już ich nie komentuje (oczywiście jeśli jeszcze są tam widoczne zdjęcia).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12.