![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Meryam też nie jest w mafii. Mufinek też nie. Słodki Pan Ciastek jakoś za bardzo się broni...
|
No ale Bjork, nie każdy ma czas na komputer 24/h :P
Poza tym to zły trop, kto pisze, a kto nie. Poprzednio np. Meona nie pisała i była w mafii, a Fallen pisała i też była... |
W sumie Charionette to też nie jest głupi pomysł... Moja intuicja mi mówi, że mogłaby być w mafii, ale nie mam żadnego uzasadnienia tej decyzji. Poza tym, moja intuicja już raz zawiodła, więc no, pewnie część zdecyduje się mi nie ufać, i słusznie, bo ja też przestaję sobie powoli ufać w sprawach głosowania. Nie wiem, zdam się na większość. Wy decydujcie, ja już nie wiem kogo mam typować.
|
Powinnam przejrzeć poprzednią edycję - skoro Fallen była, to mało prawdopodobne, żeby ją ten zaszczyt spotkał raz jeszcze.
|
Ja typuje jak Bjork. Może z wyjątkiem muffina. Jej się muszę przyjżeć ale to chyba trop do nikąd.
|
Cytat:
Chyba, że tym razem było inaczej :P |
Tak mi teraz przyszło do głowy, że może jeszcze Flo byłaby w mafii? Jakoś tak, nie wiem, wydaje się podejrzana, na początku jakoś tak dziwnie się odzywała... :|
|
Bjork: skoro ja byłam w mafii to dlaczego miałby mnie kopnąć zaszczyt i znowu jestem w mafii? Twoja wizja to trochę za mało ;P
Ja tam obstawiam Ciebie. |
Libby mogła nam to powiedzieć dla zmyłki... Chociaż szczerze w to wątpię. :P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |