TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Mroczny Pan Skromności 27.09.2014 21:17

Odp: Forumowa Mafia IV

Hmm... A może mafia wzięła się za wyeliminowanie paczki wodnych zwierząt? W sensie orka, wieloryb, krewetka? Tylko że jaki miałoby to związek z grą xD
To ofc nie jest poważna teoria ;P Na tę chwilę nie wiem co napisać. Kolejne morderstwo, które niczego nie wniosło do naszych rozważań.

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 21:17

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1834416)
Ej sorry, ale:
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH xDDDD

Bardzo się mnie uczepiłeś, ok. Ale literówki to też są już dla Ciebie poszlaki? xD

Jezu nawet sarkazm mam w nawiasie kwadratowym zaznaczać xD

Pink Panther 27.09.2014 21:19

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834418)
Jezu nawet sarkazm mam w nawiasie kwadratowym zaznaczać xD

Myślałem, że piszesz poważnie. Przepraszam więc ;)

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 21:21

Nic się nie stało xD Ale teraz przedstawmy osoby na które będziemy głosować jutro + oczywiście argumenty ;)

mystically_mad 27.09.2014 21:23

Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.

LepkiePaluszki23 27.09.2014 21:25

Ja dalej głosuję na Juliet, bo na początku gry taka wyluzowana, rozmowna, a teraz taka nagle cicha. Może to przez to, że ma mniej czasu dla gry niż na początku.

Mroczny Pan Skromności 27.09.2014 21:29

Cytat:

Napisał mystically_mad (Post 1834422)
Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.

Nie bierz tego do siebie, ale to chyba najgłupsza rzecz, jaką tu przeczytałem, włączając rozkminy Ciastka. Zabijanie drogą wyliczanki? Rozumiem, że swój nick też umieścisz w tym losowaniu? ;P

Pink Panther 27.09.2014 21:30

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1834423)
Ja dalej głosuję na Juliet, bo na początku gry taka wyluzowana, rozmowna, a teraz taka nagle cicha. Może to przez to, że ma mniej czasu dla gry niż na początku.

Dokładnie. Też zagłosuję na Juliet. Albo na mystically. Nie umiem wyjaśnić, czemu ona. Wydaje mi się po prostu podejrzana :|

Luna 27.09.2014 21:39

Im dalej zachodzimy w grze tym bardziej mam wrażenie, że Ciastek i PP są niewinni.
Muszę się zastanowić na kogo zagłosuję, zastanawiam się nad Everlastingiem, nie głosuje i jest bardzo cichy.Może nie ma czasu itd ale moim zdaniem jest podejrzany.

Nix 27.09.2014 23:41

Takie wspólne głosowanie "bo jest podejrzany" chyba nic nie daje, przykład z Genesisem, w zasadzie to mam wrażenie, że został wywalony w akcie ochrony własnej, a mafia na tym skorzystała.

Może lepiej się skupić na kimś, kto był podejrzany ale się od podejrzeń wykręcił.

edit: i boże, co to za osoby, jakaś kaczuszka, jakiś lodzik, kto zmienia nicki w czasie gry no omg xd nie wiem kto to są ;c

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39.