![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Hmm... A może mafia wzięła się za wyeliminowanie paczki wodnych zwierząt? W sensie orka, wieloryb, krewetka? Tylko że jaki miałoby to związek z grą xD
To ofc nie jest poważna teoria ;P Na tę chwilę nie wiem co napisać. Kolejne morderstwo, które niczego nie wniosło do naszych rozważań. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nic się nie stało xD Ale teraz przedstawmy osoby na które będziemy głosować jutro + oczywiście argumenty ;)
|
Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.
|
Ja dalej głosuję na Juliet, bo na początku gry taka wyluzowana, rozmowna, a teraz taka nagle cicha. Może to przez to, że ma mniej czasu dla gry niż na początku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Im dalej zachodzimy w grze tym bardziej mam wrażenie, że Ciastek i PP są niewinni.
Muszę się zastanowić na kogo zagłosuję, zastanawiam się nad Everlastingiem, nie głosuje i jest bardzo cichy.Może nie ma czasu itd ale moim zdaniem jest podejrzany. |
Takie wspólne głosowanie "bo jest podejrzany" chyba nic nie daje, przykład z Genesisem, w zasadzie to mam wrażenie, że został wywalony w akcie ochrony własnej, a mafia na tym skorzystała.
Może lepiej się skupić na kimś, kto był podejrzany ale się od podejrzeń wykręcił. edit: i boże, co to za osoby, jakaś kaczuszka, jakiś lodzik, kto zmienia nicki w czasie gry no omg xd nie wiem kto to są ;c |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39. |