TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Adi 14.09.2005 18:30

Ja zamowłem w wirtusie. ostatnio miałem w sobote, eraz tez chyba tak dostane, zwłaszcza ze zamowilem expresem ( w moim miescie bedzie za 2 tyg)

Mesmerize 14.09.2005 18:31

hmm.. a moze byscie sami najpierw obadali ta gre - ci co maja.. chyba najprzyjemniej samemu odkrywac.

poza tym. ledwo wczoraj sie pojawilo w sklepach. jak zrobimy dzis nowy dzial to 80% postow bedzie "ja juz chce miec NZ!!!!!!!!!!!!"

czytli bedzie to samo co tu od wczoraj tylko, ze na wieksza skale.

olk@ 14.09.2005 18:32

Cytat:

Napisał _sepia_
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku..

No wlasnie ;) Ja mam juz jedno... Mam problem, ale to nie od tego dzial... :)
Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama :O lezalo se na moim ukochanym biureczku :D
Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy :P
Pozdrawiam :)

ania500 14.09.2005 18:34

w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))

Harry 14.09.2005 18:37

Nocne Życie... to prawda ??

Troche dziwne, aby sprzedawali rzeczone Simy przed officjalną premierką, w każdym razie, jest tu ktoś z Radomia, kto wie, czy można tu kupić tę grę?? Jak tak, to niech napsisze ;)

Może by ktoś opisał swoje pierwsze wrażenia, czy gra fajna, czy nie (choć to nie za bardzo prawdopodobne), ok ?? :)

Podro,
Harry aka Potter Harry ;)

Rendy 14.09.2005 18:37

Cytat:

Napisał ania500
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))

Ale ci dobrze ja też chce nż czemu ja mieszka, na wsi czemu bede musiała długo czekać żeby pojechać do krakowa by je kupić chyba że mój kochany wójek mi kupi :)

MoNiSiA71 14.09.2005 18:38

:)

Cytat:

Napisał sim222
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają

no mozesz :D:D pododawac :D:D

Czikita_kiti 14.09.2005 18:40

ja piiiii...

ja juz nie moge zaraz wybuchnę..... :O aaaaaa :judge: 8) :lama: ja ja sie zaraz przekręce...:shock: szok na maxa!!!!!!!!!!!po prostu...
juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... :P :D ;P
TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;(

ania500 14.09.2005 18:44

Cytat:

Napisał Rendy
Ale ci dobrze ja też chce nż czemu ja mieszka, na wsi czemu bede musiała długo czekać żeby pojechać do krakowa by je kupić chyba że mój kochany wójek mi kupi :)

tez mieszkam w gliwicach >łabedy< ale mój tatulek jechał do media markt :D :D

Still 14.09.2005 18:44

Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:45.