![]() |
Ja zamowłem w wirtusie. ostatnio miałem w sobote, eraz tez chyba tak dostane, zwłaszcza ze zamowilem expresem ( w moim miescie bedzie za 2 tyg)
|
hmm.. a moze byscie sami najpierw obadali ta gre - ci co maja.. chyba najprzyjemniej samemu odkrywac.
poza tym. ledwo wczoraj sie pojawilo w sklepach. jak zrobimy dzis nowy dzial to 80% postow bedzie "ja juz chce miec NZ!!!!!!!!!!!!" czytli bedzie to samo co tu od wczoraj tylko, ze na wieksza skale. |
Cytat:
Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama :O lezalo se na moim ukochanym biureczku :D Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy :P Pozdrawiam :) |
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))
|
Nocne Życie... to prawda ??
Troche dziwne, aby sprzedawali rzeczone Simy przed officjalną premierką, w każdym razie, jest tu ktoś z Radomia, kto wie, czy można tu kupić tę grę?? Jak tak, to niech napsisze ;)
Może by ktoś opisał swoje pierwsze wrażenia, czy gra fajna, czy nie (choć to nie za bardzo prawdopodobne), ok ?? :) Podro, Harry aka Potter Harry ;) |
Cytat:
|
:)
Cytat:
|
ja piiiii...
ja juz nie moge zaraz wybuchnę..... :O aaaaaa :judge: 8) :lama: ja ja sie zaraz przekręce...:shock: szok na maxa!!!!!!!!!!!po prostu...
juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... :P :D ;P TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;( |
Cytat:
|
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:45. |