TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Lisen_Over 15.11.2004 17:20

Cytat:

Napisał Sutek

I druga: wiadomo, ze Simy mowia po simowemu. Popularnym odzewkiem kobiet-simow jest "Komans nana?". I tak pewnego dnia Simka odebrala telefon. I oto arcyciekawy poczatek dialogu:
-Komans nana?
-Komans nana?

Hehe :P

Tak Było w TS1 a w TS2 moje dwie simki(nie przez telefon) rozmawiały tak:

-Bla,bla,bla?
-Bla,bla,bla!

Te znaki sa
chyba zbędne ale chciałam jakoś pokazać ton ich głosu.Taki maja ton...

I jeszcze jedno.Mój frankeishtain w ts1 też malował na sztalugach:/ on poprostu ją niszczy rysując jakies głupkowate i dziecinne obrazy...

Edyśka 24.11.2004 13:30

Cytat:

Napisał Lisen_Over
Tak Było w TS1 a w TS2 moje dwie simki(nie przez telefon) rozmawiały tak:

-Bla,bla,bla?
-Bla,bla,bla!

Te znaki sa
chyba zbędne ale chciałam jakoś pokazać ton ich głosu.Taki maja ton...

I jeszcze jedno.Mój frankeishtain w ts1 też malował na sztalugach:/ on poprostu ją niszczy rysując jakies głupkowate i dziecinne obrazy...

no to chyba wiadomo, ze simy nie rozmawiaja w naszym jezyku, tylko w swoim - simowym!!! ta gra jest troche tajemnicza, bo dokonca nie wiemy o czym naszym simom chodzi...

Ania_13 05.12.2004 08:43

Wow, 68 stron mam za sobą ;) Miło jest śledić temat od początku :D

No, a ja chciałam powiedzieć coś raczej zwykłego:
Mój sim zrobił koktajl, chociaż miałam tylko TSZwierzaki. No i przyszli goście, trzymałam napuj na balangę i zanim się spostrzegłam, jakać babka wypiła mi napuj! Następnym razem niech się zapyta ;)

Simowa12 12.12.2004 19:33

A Mi W Balandze PrzyleciaŁo Ufo!!

REALY! Normalnie miałam sobie takiego sima, simke i adoptowanego dzieciaka. Jakież było moje zdziwienie gdy pewnego dnia dałam temu simowi polecenie by patrzał przez lunete. W pewnym momencie patrze a tu ten dzieciak zaczął coś sie drzeć a nad jego głową unosił sie dymek przedstawiający latający talerz a dorosłego sima obkrążyły zielone kółeczka. Niezła historyjka nie?

Miałam jeszcze wpadke jak mój sim stał na wodzie lub stał w łóżku. Normalne stał awokół niego łóżko.

Simowa12 12.12.2004 19:35

Mi w balandze sima porwało ufo

bo za długo i za często patrzał przez lunete. HiHIhiihiihhihhihhi

froggermile 18.12.2004 18:32

mi ostatnio zdarzylo sie cos takiego: sprzątaczka chciala wejsc do pokoju, a sim jednoczesnie chcial z niego wyjsc. wiec stali se tak w progu i stali, az w koncu moj sim UMARL!!!!! a sprzataczka dalej tak stala przed nagrobkiem. przyczyną smierci najprawdopodobniej byl glod. :D

Chomikofanka 06.01.2005 13:56

A ja mialam taka dziwna sytuacje(w Sims Wakacje):

Zrobilam sobie pare.Calowali sie i przy rózowym serduszku(nie czerwonym) chlopak zapytal czy chce miec dziecko.Jak kliknelam i nagle pojawila sie kolyska.Patrze do srodka a tu tylko posciel!Zadnego dzxiecka.Sprzedalam kolyske.Pojechalam na wakacje i zrobilo im sie czerwone serdusko.Zawiesil mi sie komp.I go zresetowalam.Wlaczam Simsy i mi to wszystko zaapisalo!

Shady 06.01.2005 14:55

jak kazalem mojemu simowi sie teges z innym facetem(on tez byl facetem) to zrobili dziecko SERIO dziwne hmmmm.....

LindSay 07.01.2005 12:39

U mnie kiedys Sim stał na basenie i nad czymś tak dumał.A jalepsze jest, jak się spije Sima-wtedy coś do siebie mamrocze i w ogóle...

Lillian 09.01.2005 16:51

Specjalnie to u mnie się nic takiego nie dzieje.Niekiedy mi simy pływały po domu,ale to norma jest.Też raz spiłam sima.Ponczem.Ciągle całował żonę i flirtował z nią.Urodziło mu się dziecko i ciągle się nim zajmował!Kobieta nic nie musiała robić.Czego to facet nie zrobi pod wpływem alkocholu...:P :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:27.