![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Nie sądzę, żeby grę można było przenieść na pen drive. Nie lepiej poprosić koleżankę, żeby pożyczyła jeszcze raz?
|
Mój sim poprosił suczkę żeby postarała się o szczeniaki z ich drugim psem, po wszystkim nie było melodyjki która jest kiedy się zachodzi w ciąże, a w interakcjach nie mogłem poprosić jeszcze raz. Po paru dniach wpisałem controlpets i kliknąłem na edytor prokreacji z insimenatora była opcja rozwiązania, lecz po naciśnięciu suczka nie rodzi. Czy ona jeszcze urodzi?
|
Moja koleżanka też miała taką sytuację,jedynym wyjściem było usunąć ciążę i spróbować jeszcze raz
|
Nie ma opcji żeby usunąć ciąże. Co mam robić?:(
|
A korzystasz z edytora prokreacji,czy z właściwego InSima?Bo jeśli z prokreacji to nie wiem czy jest tam taka opcja,natomiast w InSimie na środkowej części są opcje "szczegóły ciąży" i "usuń ciążę".
|
Może w danej rodzinie jest już maksymalna liczba zwierząt? Mi simka też nie chciała kiedyś rodzić bo było już tylko jedno miejsce w rodzinie a miały się urodzić bliźnięta.
|
Już jest spoko urodziły się dwa piękne szczeniaczki.:) Dzięki za pomoc.:)
|
Cytat:
Cytat:
chińska? ty to chyba na glowe upadlas(es)! ja tobie te sciany migac beda |
Nie pisz postów pod postem. Używaj opcji edytuj.:)
|
Cześć.
Powracam do Simów Mam pytanie w dodatku Zwierzaki w relacjach zwierzaki ze simem albo ze zwierzakiem jest ikonka w kszatałcie aureoli i mówi opiekunie. Co to znaczy i jak to zdobyć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09. |