![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
resetSim Imię Nazwisko
|
Idziesz do ratusza i zmieniasz dane? ;p
|
W jednej z misji jakie dostajemy w czasie gry dostałam zadanie przyrządzenia świetnej potrawy dla określonego sima.
Gdy go odwiedzam w opcjach dialogowych sima pojawia się nieaktywna opcja "Przynieś jedzenie". Nie jest aktywna ponieważ "nie mam wszystkich wymaganych przedmiotów w wyposażeniu". Gdy jednak przygotuję posiłek nie mogę włożyć go do ekwipunku. Posiadanie składników na dowolną potrawę również nie pomaga. Jak wypełnić zadanie? |
Też mi z kwadrans zajęło ;p
1. Musisz być W DOMU - przygotować posiłek W DOMU 2. Aby włożyć do plecaka: -klikasz plecak - klikasz na potrawie i NIE PUSZCZAJĄC PRZYCISKU przeciągasz do plecaka kaniec :) |
ja nie moge przyniesc potrawy na konkurs kucharzy, chociaz mam ja w ekwipunku ;/
czemuu? |
Cytat:
to zdjecie ze skalami, gdzie je zrobiles? |
Moja simka chce zjeść potrawę z "czarną złotą rybką", ale ja w żaden sposób nie potrafię takiej potrawy przygotować. W ekwipunku gdy klikam na tą rybę mam tylko możliwość oprawienia ryby.
czy ktoś wie jak zrobić potrawę ze złowioną rybą? |
Miejsce na zdjęciu ze skałkami, kojarzy mi się z wejściem do Górniczej Doliny w Gothic 2 :P
Przyłączam się do pytania brzós. I jeszcze jedno pytanie, które będę powtarzać aż do znudzenia (lub do wyjaśnienia sprawy): Czy ktoś rozwiązał już zagadkę znikających rodzin? Dlaczego znikają i czy można temu zapobiec? |
Mam pytanie, jak zmienić styl np. całej podłogi lub tapety w pomieszczeniu ? mogę jedynie bawić się w zmiany z jednym kwadracikiem to dość męczące
|
Eyy jak czy można zrobić inną siatkę taką żeby nie zasłaniała mi całej podłogi. I dlaczego jak w domu mam okna to jest ciemno, a jak usunę dach to jest jasno ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |