![]() |
Odp: Belle Rose
Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa :P |
Łiiii.! Nareszcie <3. Odcinek. :D
Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu :D mam mętlik w głowie tak ogólnie a tutaj historia się toczy tak,że nie wiem kogo bronić..:D. Z jednej strony miał prawo robić co chce, skoro Mei zachowała się idiotycznie ale z drugiej strony.. no cóż sentyment do niej. Czyli logicznie : Jestem zła na Marco a z drugiej strony go rozumiem :D A no i miło czytać co tu się dzieje z Colinem i Alią! :D |
Cytat:
w następnym postaram się napisać coś dłuższego bo muszę wyjaśnić kilka spraw co się działo w czasie tego minionego miesiąca ;) Cytat:
Kathy co do matki to nie mogę nic powiedzieć :P w sumie Mei mogła to rozwiązać inaczej no ale... ;) Cytat:
sprawa Mei rozwiąże sie w swoim czasie ;) haha wiedziałam, ze watek Colina i Alii zainteresuje cię najbardziej :D:D:D dziękuje za komentarze dziewczyny, będzie mi miło jeśli skomentuje ktoś jeszcze :) |
Po prostu kocham to Fotostory ! :)
Czytałam wszystkie odcinki, kocham Marco <333 |
@up: dziękuję ślicznie, cieszy mnie, że się podoba :)
Eh chyba muszę zrobić się troszeczkę wredna. Cytat:
Wiem, że sporo osób czyta bo nieraz widziałam, a mało kto pokusił się o zostawienie śladu po sobie. Więc powiem wam, że następnego odcinka nie dodam dopóki nie będzie jeszcze sześciu komentarzy. Jeśli ktoś czyta i interesuje go, co będzie dalej to zapraszam do komentowania :) |
Jeszcze ja, jeszcze ja, ale ja muszę nadrobić, przyznaję się bez bicia.
Zrobię to jutro i zedytuję posta ;) Edit: Obiecałam, w więc edytuję. Przeczytałam dzisiaj oba zaległe odcinki, jak zwykle mi się podobało. Zastamawia mnie tylko... Ile Marco zna tą czarną? Nie za krótko żeby ona była w nim tak zakochana? xD No i co z Mei? |
Czytam i bardzo mi się podoba. Musze powiedzieć, że jest to najlepsze FS jakie czytałem na tym forum. Moja przyjaciółka też tak uważa i też czyta, ale nie ma konta na tym forum. Czekam na kolejny odcinek.
|
Zgadzam się z UP :) Najlepsze FS jakie czytałam.
Mam nadzieję, że szybko pojawi się sześć komentarzy, bo nie mogę się doczekać<3 |
Tak to niewątpliwie najlepsze FS :) No i cóż, nie będę się rozpisywać bo czekam na kolejny odc :P Ahh... Marco <33 To już czwarty komentarz a piąty wkrótce powinien się pojawić. :D
|
Cytat:
wtedy zrozumiesz dlaczego ona w nim taka zakochana ;) a z Mei? a ja wiem... mam w sumie pomysł co z nią zrobić.. no ale jeszcze się zastanawiam :D Cytat:
dziękuje za słowa pochwały, tylko ostrożnie z nimi bo się zepsuję ;) Cytat:
dziękuję jeszcze raz ale myśle, ze troszke mnie przechwalacie :P Cytat:
kurcze nie chwalcie mnie tak bo naprawdę się zepsuje!! :P jest wiele fajniejszych FS od mojego :) a co do komentarzy to jeszcze trzy, bo miało być sześć, a Oliwwka już wcześniej komentowała powyższy odcinek :P czekam :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:03. |