TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Master of Disaster 23.02.2011 14:35

Odp: Belle Rose

Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa :P

Gold_Chocolate 23.02.2011 15:10

Łiiii.! Nareszcie <3. Odcinek. :D

Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu :D mam mętlik w głowie tak ogólnie a tutaj historia się toczy tak,że nie wiem kogo bronić..:D. Z jednej strony miał prawo robić co chce, skoro Mei zachowała się idiotycznie ale z drugiej strony.. no cóż sentyment do niej. Czyli logicznie : Jestem zła na Marco a z drugiej strony go rozumiem :D A no i miło czytać co tu się dzieje z Colinem i Alią! :D

rudzielec 24.02.2011 10:57

Cytat:

Napisał Ana021 (Post 1365605)
W końcu odcinek! Tylko szkoda, że taki krótki(wiem, czepiam się:P), ale skoro mówisz, że wena wróciła to przymknę na to oko;)

no czyta się szybko bo to głównie same dialogi :)
w następnym postaram się napisać coś dłuższego bo muszę wyjaśnić kilka spraw co się działo w czasie tego minionego miesiąca ;)

Cytat:

Napisał KathySelden (Post 1365679)
Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa :P

Nie nie, obiecuję, że nie zrobię z tego obyczajówki :D
Kathy co do matki to nie mogę nic powiedzieć :P
w sumie Mei mogła to rozwiązać inaczej no ale... ;)

Cytat:

Napisał Gold_Chocolate (Post 1365698)
Łiiii.! Nareszcie <3. Odcinek. :D

Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu :D mam mętlik w głowie tak ogólnie a tutaj historia się toczy tak,że nie wiem kogo bronić..:D. Z jednej strony miał prawo robić co chce, skoro Mei zachowała się idiotycznie ale z drugiej strony.. no cóż sentyment do niej. Czyli logicznie : Jestem zła na Marco a z drugiej strony go rozumiem :D A no i miło czytać co tu się dzieje z Colinem i Alią! :D

Najlepiej zawsze bronić tego kto ma racje :D:D:D
sprawa Mei rozwiąże sie w swoim czasie ;)
haha wiedziałam, ze watek Colina i Alii zainteresuje cię najbardziej :D:D:D

dziękuje za komentarze dziewczyny, będzie mi miło jeśli skomentuje ktoś jeszcze :)

Fallen 27.02.2011 19:39

Po prostu kocham to Fotostory ! :)
Czytałam wszystkie odcinki, kocham Marco <333

rudzielec 02.03.2011 19:05

@up: dziękuję ślicznie, cieszy mnie, że się podoba :)

Eh chyba muszę zrobić się troszeczkę wredna.

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1365440)
Myślałam że już o nas zapomniałaś :(

Jak się okazuje nie ja o was zapomniałam tylko wy, moi drodzy o mnie.

Wiem, że sporo osób czyta bo nieraz widziałam, a mało kto pokusił się o zostawienie śladu po sobie.
Więc powiem wam, że następnego odcinka nie dodam dopóki nie będzie jeszcze sześciu komentarzy.
Jeśli ktoś czyta i interesuje go, co będzie dalej to zapraszam do komentowania :)

Vipera 02.03.2011 19:16

Jeszcze ja, jeszcze ja, ale ja muszę nadrobić, przyznaję się bez bicia.
Zrobię to jutro i zedytuję posta ;)

Edit:
Obiecałam, w więc edytuję.
Przeczytałam dzisiaj oba zaległe odcinki, jak zwykle mi się podobało. Zastamawia mnie tylko... Ile Marco zna tą czarną? Nie za krótko żeby ona była w nim tak zakochana? xD No i co z Mei?

Brutus 02.03.2011 19:18

Czytam i bardzo mi się podoba. Musze powiedzieć, że jest to najlepsze FS jakie czytałem na tym forum. Moja przyjaciółka też tak uważa i też czyta, ale nie ma konta na tym forum. Czekam na kolejny odcinek.

Fallen 03.03.2011 14:20

Zgadzam się z UP :) Najlepsze FS jakie czytałam.
Mam nadzieję, że szybko pojawi się sześć komentarzy, bo nie mogę się doczekać<3

ania1127 03.03.2011 15:22

Tak to niewątpliwie najlepsze FS :) No i cóż, nie będę się rozpisywać bo czekam na kolejny odc :P Ahh... Marco <33 To już czwarty komentarz a piąty wkrótce powinien się pojawić. :D

rudzielec 03.03.2011 23:11

Cytat:

Napisał Vipera (Post 1368583)
Zastamawia mnie tylko... Ile Marco zna tą czarną? Nie za krótko żeby ona była w nim tak zakochana? xD No i co z Mei?

hmm.. Marco zna tą czarną od miesiąca, ale ona zna go o wiele dłużej, nie moge tego wytłumaczyć bo o tym w następnym odcinku :P
wtedy zrozumiesz dlaczego ona w nim taka zakochana ;)

a z Mei? a ja wiem... mam w sumie pomysł co z nią zrobić.. no ale jeszcze się zastanawiam :D

Cytat:

Napisał Brutus (Post 1368587)
Czytam i bardzo mi się podoba. Musze powiedzieć, że jest to najlepsze FS jakie czytałem na tym forum. Moja przyjaciółka też tak uważa i też czyta, ale nie ma konta na tym forum. Czekam na kolejny odcinek.

ooo widzę jednak, że ruszyłam kilka sumień :D:D:D
dziękuje za słowa pochwały, tylko ostrożnie z nimi bo się zepsuję ;)

Cytat:

Napisał Oliwwka (Post 1368725)
Zgadzam się z UP :) Najlepsze FS jakie czytałam.
Mam nadzieję, że szybko pojawi się sześć komentarzy, bo nie mogę się doczekać<3

no proszę, kolejna pochwała :P
dziękuję jeszcze raz ale myśle, ze troszke mnie przechwalacie :P

Cytat:

Napisał ania1127 (Post 1368751)
Tak to niewątpliwie najlepsze FS :) No i cóż, nie będę się rozpisywać bo czekam na kolejny odc :P Ahh... Marco <33 To już czwarty komentarz a piąty wkrótce powinien się pojawić. :D

i kolejna nowa czytelniczka :P
kurcze nie chwalcie mnie tak bo naprawdę się zepsuje!! :P
jest wiele fajniejszych FS od mojego :)

a co do komentarzy to jeszcze trzy, bo miało być sześć, a Oliwwka już wcześniej komentowała powyższy odcinek :P

czekam :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:03.