![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
gdzie wrzucić plik z pobranym simem/domem/obiektem? do folderu downloads?
P.S. dlaczego obrazek w sygnaturce nie pokazuje mi się? |
Cytat:
Natomiast wszystkie pliki *sims3pack, muszą trafić do Downloads, ale na tym nie koniec. Stamtąd odpalasz go podwójnym kliknięciem myszy, albo po prostu uruchamiasz Launchera i instalujesz dodatek za jego pośrednictwem. Osobiście proponuję drugie rozwiązanie - jest o wiele wygodniejsze, jeśli chcesz zainstalować kilkanaście dodatków na raz. EDIT: Co do sygnatury, możliwe, że nie spełnia wymagań. Sprawdź, czy obrazek ma odpowiedni rozmiar (max. wielkość to 500 na 100 pikseli) i czy jego pojemność nie przekracza 19,5 KB. |
Cytat:
Cytat:
i jeszcze jedno...jak zrobić, by dawny przyjaciel znów był przyjacielem? Ciągle odwiedzam i dzwonię do sima i nic.. |
jak szybko odmłodzic sima, tzn zmnuejszyc ilosc dni do urodzin? wiem ze mozna owocem zycia, ale takowego nie posiadam ;/
|
Omega możesz użyć kodu testingcheatsenabled true przytszymaj shift i kliknij na sima i jest kliknij edytuj sims w aplikacji stwórz sima i zmień mu grupę wiekową;)
|
Omedze raczej nie chodziło o zmianę grupy wiekowej... Jeśli Sim jest młodym dorosłym\dorosłym\emerytem, i masz Pokolenia, to możesz zrobić eliksir odmłodzenia na stole chemika. Możesz go też kupić za punkty szczęścia życiowego. Sim z wymienionych grup wiekowych, wraca na początek grupy wiekowej "młody dorosły".
To tyle, jeśli chodzi o oryginalne opcje odmładzania od EA, jest niby jeszcze ta fontanna z Hidden Springs, ale nie mam pojęcia jak ona działa. Jeśli chodzi o mody, to NRaas Master Controller ma opcję dzięki której precyzyjnie określisz ile dni Sim\Zwierzak ma mieć do zmiany grupy wiekowej. EDIT: Jest jeszcze takie coś, że wpisujesz dwa kody i możesz kupić krzak owocu życia :D 1. TestingCheatsEnabled true 2. BuyDebug on W trybie kupowania przełączasz widok katalogu na "Sortuj według funkcji" i masz zakładkę z "?". |
Nie wiem czy to dobry temat, czy nie, jednak mam pytanie/problem. Zarejestrowałam się na thesimsresource.com, jednak link aktywacyjny nie chce mi przyjść na pocztę.. Próbowałam już chyba wszystkiego. W związku z tego czy jest możliwość aby któryś z użytkowników podzielił się swoim loginem i hasłem? Z góry baaardzo dziękuję
|
Załóż konto na poczcie gmail.com. Nasze polskie skrzynki mailowe często nie odbierają poczty z "niepolskich stron". Na gmail.com to mi zawsze maile z linkami aktywacyjnymi przychodzą.
|
Ok, spróbuję. Dzięki
|
Niech mi ktoś pomoże !!! Gdy tworzę w rodzinie dwa psy, nie wybieram żeby były rodzeństwem ale i tak pisze mi w kontaktach siostra\brat !!! Co zrobić aby tak nie pisało, tylko np. Znajomy pies ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:08. |