![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Opiekunka, strażak. Inaczej nie miałoby to sensu. Ale pomysły z ZOO są super. Ja już mam w domu małe zoo (prawdziwym :P ). Nawet się zaczynam zastanawiać nad sprzedawaniem biletów... No mniejsza. Ja bym chciała, żeby była duża różnorodność zwierząt, większa niż w dwójce, bo w dwójce było za mało stworów.
|
Mam nadzieję, że nawet takie malutkie, milutkie stworzonka, typu króliki, myszy, szczurki i tak dalej, będą mogły drapać, gryźć lub kąsać Simów. Mnie ostatnio królik udziabał, to strasznie drapieżne zwierzęta.
|
ale ja bym chciała żeby np. simka kupiła np. królika lub myszke lub cos w tym rodzaju i ona może ja tresować a potem moze ta myszkę lub królika "napuscić" [rozkazać żeby ona ugryzła/nadpadła/podrapała :P ] na innego sima.To by było super :D
|
Ja jak dojdą zwierzaki, to simsy odsuną się na chwilkę... A będę grał "pokoleniami" zwierząt.. ;]
|
Rozamunda puściła się z Niuchaczem i urodziło się 7 małych króliczków... To by było coś ;)
|
A w ciągu trzech simowych tygodni króliczków będzie... 21. Plus Niuchacz i Rozamunda, co daje 23. Zakróliczony dom. Ja jednak myślę, że liczba samych osób na parceli się nie zmieni. Tzn., przecież zwierzętami też trzeba się zajmować.
|
No dokładnie czyli pewnie będzie tak jak w the sims 2 że jak masz 6 simow i 2 koty/ psy to razem jest 8 i więcej mieć nie będzie można.
|
Miłośniczko, tak samo jest w trójce. Ciekawe, czy wszystkie zwierzęta będą mogły się rozmnażać...?
|
koty i psy pewnie tak ale konie jelenie szopy i skunksy możliwe że tak, ale pewna nie jestem. Zresztą poczekajmy jeszcze te parę miesięcy aż, zaczną się pojawiać informacje na temat dodatku.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |