TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

barbaraj 19.08.2011 19:47

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał margonia (Post 1436213)
Są dwie możliwości: pacjent jeszcze nie dotarł z wioski, albo jest już w lecznicy. Przepytaj w lecznicy pacjenta z dymiącą głową. Najczęściej się nazywa "konanie" lub "choroba" :), co wskazuje, że to ten.

Jest taki jeden Walery Ciężka Choroba, ale problem w tym, że on nie jest chory ;P

Porando 19.08.2011 21:58

Cytat:

Napisał Porando (Post 1436029)
Mam problem ^ ^. Jest taka misja Legendarna Fontanna,czy jak ona tam się nazywa.(przez tą misje zdobywa się cechę legendarną) I doszedłem do etapu,w którym muszę "udowodnić" moją fatalną cechę,a moja simka ma cechę Głupiec.I w tym rzecz.Co trzeba zrobić,aby dostać "bonus" Zamroczenie? A wskazówka pokazuje,że trzeba czytać słowa. Ktoś wie o co chodzi ?

Ponawiam.:x

Melankaa 22.08.2011 20:03

mam problem .
robie misje `Legendarna Fontanna`
musze pokazac , ze mam wade Pycha i musze zdobyc bonus `Zaślepienie Pychą`
co zrobić .?

carineesz 23.08.2011 08:43

Cytat:

Napisał Melankaa (Post 1437715)
mam problem .
robie misje `Legendarna Fontanna`
musze pokazac , ze mam wade Pycha i musze zdobyc bonus `Zaślepienie Pychą`
co zrobić .?

"na przykład Sim posiadający Pychę może zostać oślepiony przez nią, gdy spojrzy w lustro"
cytat z tej strony: http://www.gamestar.pl/news/367858/S...a.powraca.html

diablica33383 29.08.2011 08:00

Mam problem jestem w misji śmierć awatara i jakubianinka ma zrobić ognisty miecz 0.o
Próbowałam pójść do miasta , kupić u kowala wyrabiać w kuźni kowala wyrabiać we własnej kuźni pójść do lasu popłynąć statkiem kliknąć na siebie wyłączyć i włączyć grę spowitem i ...
NIC pomocy!
:|

Searle 29.08.2011 14:24

Diablica, jak dokładnie brzmi polecenie?

margonia 29.08.2011 18:50

Cytat:

Napisał diablica33383 (Post 1440503)
Mam problem jestem w misji śmierć awatara i jakubianinka ma zrobić ognisty miecz 0.o
Próbowałam pójść do miasta , kupić u kowala wyrabiać w kuźni kowala wyrabiać we własnej kuźni pójść do lasu popłynąć statkiem kliknąć na siebie wyłączyć i włączyć grę spowitem i ...
NIC pomocy!
:|

Jeśli jest to jakubinka, to spróbuj w zwykłym piecu, przewiń wszystkie zupy i gulasze :) może na liście potraw jest ten miecz i jego składniki?

followleajo 02.09.2011 08:43

Mam pytanie, czy ktoś może wie o co chodzi w zadaniu dla wszechwidzącego "spędź 42 godzin z rzędu ze światłem nadziei". Nie mam pojęcia co to oznacza, a chciałabym wypełnić wszystkie zadania. Proszę o odpowiedź.

i jeszcze jedno zadanie sprawia mi problem "bądź opity przez 24 h" poiłam moich bohaterów, pilnowałam żeby tez nie było za dużo, całe dnie siedzieli w swoich chałupach i pili ale nic to nie dało. wie ktoś może co robię nie tak i co trzeba zrobić żeby zaliczyło to zadanie?

anie_1981 06.09.2011 15:03

Jak grać kimś innym niż królem?

Pożyczyłam od znajomej obydwie części Średniowiecza i postanowiłam przetestować. Przeszłam ten mętny samouczek i nie bardzo wiem co dalej. Na początku to w ogóle nie wiedziałam jak wrócić do tej mojej Królowej, ale OK, zajarzyłam, że muszę wybrać misję, więc wybrałam tą o wynalazcach. No ale chciałabym pograć kimś innym, np jakimś kowalem, czy płatnerzem czy kimś w tym guście. Da się? A jeśli tak to jak? Mam tą grę tylko do soboty i chciałam ją gruntownie przetestować. Jak na razie to uważam, że gra jest do bani i raczej jej nie kupię, ale kto wie, może mnie wciągnie.

Searle 06.09.2011 15:14

Odp: Jak grać kimś innym niż królem?

Jak przejdziesz misję, to zdobywasz punkty. Za te punkty możesz kupić np. kuźnię (o ile posiadasz ich odpowiednią ilość). Potem, w misjach wybierasz taką, której bohaterem jest Kowal.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02.