![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
U mnie policja pojawiła się dopiero, gdy młodzi rozeszli się do domów :D
|
Cytat:
|
Rodzice wspomnianych Simów znowu dostali zaproszenie na wakacje, oczywiście skorzystałam, bo uwielbiam, gdy nie plączą mi się po domu. Wyjechali rano. Tym razem nie zrobiłam imprezy i wrócili następnego dnia wieczorem.
Szlabany też są fajne. Mój nastoletni Sim jest buntownikiem, więc ma je tak często, że aż muszę je kasować, bo siedziałby w domu całymi dniami. Kiedyś podczas szlabanu wysłałam go do szkoły motocyklem, jak zwykle - wtedy udało mu się wydostać z domu, ale po drodze anulowałam jazdę do szkoły i kazałam iść na basen. Potem znowu dostał szlaban, tym razem za wymknięcie się :D Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia. Uwielbiam ten dodatek :) |
Cytat:
A i przy okazji (wiem, że nie na temat, ale nie chcę pisać niewiadomo ile postów. To dyskusja ogólna, więc myślę, że mi wybaczycie :D), zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach. |
Mnie też to denerwuje, ale nie słyszałam o takim modzie.
Ja mam grzeczne dzieci. Nie wagarują, nie obijają się w szkole, nie obrzucają domów sąsiadów jajami... Aniołeczki! :D Ale bycie "złym dzieckiem" też może być ciekawe... |
Mi się zdaje że siedzenie w kozie doszło w Pokoleniach, bo jakoś nigdy nie zdarzyło mi się przedtem... Mój sim siedział w kozie, bo zalał szkołę i go woźny przyłapał. :D
|
Cytat:
|
Jak uniknąć szlabanu, bo mój Sim za chwile ma iść na studniówkę, a ma szlaban na 2 dni. Wiem, że można błagać o przebaczenie, ale ojciec sima nie chciał odpuścić. Wiem też, że można sprzątać, ale co potem jest jakaś interakcja, np. za dobre zachowanie zwolnij, bo widziałem coś w stylu "odpuść", ale nie chce, żeby za nic ojciec odpuszczał.
|
UCIEKNIJ! MWAHAHAHA XD
a tak na serio, to spróbuj uciec, lub po prostu, może na Studniówkę szlaban się anuluje. Zdaj nam relację. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:44. |