![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam pytanie, jest jakiś kod, żeby przywołać jednorożca? Bo gram w Hidden Springs i ani razu go tam nie widziałam.
|
Cytat:
|
Przypominam, że przed Showtime będą jeszcze akcesoria, może ich łata coś da...
|
Rosemarie chyba nie ma takiego kodu ale jest kod na adopcję jednorożca:)
|
kuźde, mnie też wkurza, jak te konie galopują >.< aż się odechciewa grać... mam nadzieję, że w następnej łatce to naprawią...
|
Cytat:
|
Mam stłumienie okazji, nie podejmuję żadnych wyzwań.
|
hej a ma ktoś z was problem z dziećmi w TSZ ?? jak tylko dzieciak mi pojedzie na wycieczkę szkolną to od razu niestety coś sie blokuję i zawsze jak jest w szkole to wyświetla się ze jest na wycieczce. to dla mnie duzy błąd bo nie mogę w tedy dostawać wyzwań ani chodzić na zajęcia pozalekcyjne. A tak w ogóle to w nowym mieście jak sie zaczyna grać rodziną to zawsze dziecko nie ma wyzwań ani jednego. jak dorośnie tez, w innych miastach mi się udaje... az mi sie nie chce grać bo lubię tak grać aby sim wszystko zdobywał ( nagrody)
|
Wie ktoś może gdzie znaleźć krokodyla?
Do mojego Sima przed chwilą zadzwonił jakiś doktor i coś tam było napisane, że jego krokodl zdechł i czy mój sim mógłby mu znaleźć drugiego. Zgodziłam się na to ale nie mam pojęcie gdzie można znaleźć krokodyla. Pomożecie? |
Krokodyla znajdziesz w zbiorniku wodnym w Egipcie albo używając rozsiewacza w buydebugu.
Agnieszka86 na wycieczkę jedzie się automatycznie, chyba że odrzucisz kominikat o pozwoleniu na nią, który pojawia się dzień przed planowaną wycieczką. W komunikacie pisze ze dziecko zostaje zwolnione ze wszystkich zajęć poza lekcyjnych w czasie wycieczki a więc po prostu nie wyrażaj na nią zgody gdy wyskoczy takie okienko, to wtedy dziecko będzie miało normalny dzień w szkole a potem zajęcia pozalekcyjne. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29. |