TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

kacperprze 26.08.2012 10:56

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Jak zombie mają być nie do wyłączenia to ja na pewno ściągnę jakiegoś moda na nie po prostu mnie odpychają :(

Kamil 26.08.2012 11:18

Jeśli nie chcesz zombiaków to pozostają mody lub wyłączenie pełni...

kacperprze 26.08.2012 11:27

Cytat:

Napisał Kamil (Post 1571234)
Jeśli nie chcesz zombiaków to pozostają mody lub wyłączenie pełni...

To odpada bo chcę inne stwory jakoś będę musiał wytrzymać ale jak mi jakiś wejdzie w ogródek to
Szpadlem go !!!

Juhas 26.08.2012 11:34

Poprostu trzeba obmurować domy i zrobić wjazd z tą bramą z PZ i nic już nam do domu bez naszej zgody nie wejdzie ;)

Czekałem na taką mapę interaktywną, zawsze uwielbiam takie oglądać.
Ta także mnie bardzo przekonała, te domy są świetnie, szczególnie te opuszczone :D Tego mi brakowało, dodają realizmu nierealistycznemu miastu :P

Ariall 26.08.2012 12:59

Jak dla mnie rozplanowanie miasta jest tragiczne. Nie wiem czemu, ale lubię, gdy wszystkie społecznościowe lotsy (kino, restauracja, policja) są zlokalizowane w centrum, a nie rozrzucone po całym świecie. Przynajmniej klimat miasta się zgadza i wygląda na takie wyludniałe... Ogólna ocena 7/10

Laselight 26.08.2012 13:58

W MF podobają mi się krolicze nory i te laski. Jednak nie ma tam mrocznego klimatu , wygląda nijako. Może podczas plagi zombie będzie ciemno albo w nocy się będzie wyróżniać.

Konik na biegunach pewnie będzie działać jak zabawki z Pokoleń. Grzyby... fajnie by było , jakby można było ugotowac zupę i zatruć Sima.
A takie mam pytanie (czatów nie oglądam) . Czy zombie mogą zabić Sima ?

Ariall 26.08.2012 14:08

Nie, mogą go tylko przemienić w zombie

Juhas 26.08.2012 14:13

Ja gdzieś czytałem że zombie może zjeść sima, ale to pewnie jakieś spekulacje, wątpię żeby zrobili coś takiego, skoro nawet wampir nie może z własnej chęci ugryźć kogoś bez zezwolenia. A zresztą jakby to wyglądało?
Zombie podchodziłby i zadawał pytanie "Cześć, mogę ciebie zjeść?" :D

Ariall 26.08.2012 14:16

Zjadanie Sima, lol XD I nagle wszystkie filmiki z yt (The Sims 2) o zjadaniu niemowląt stają się rzeczywistością xD

anie_1981 26.08.2012 18:04

Ja nie chcę zombiaków simożerców! :P Moje Simy będą powodować u zombie niestrawność... Już ja się o to postaram! A tak na serio, to chyba zombie nie może zjadać Simów, ale może ich... ugryźć, co nawet gdzieś pokazywali.

Miasto jest takie sobie, nic ciekawego, ale może po instalacji NZTŚ zmienię zdanie. Ono ma trochę taki klimat jak w takiej kreskówce dla dorosłych, "Gnijąca panna młoda (Corpse Bride)"... Ogólnie dołujący film. Ale muzyka mi si podobała :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:19.