TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

mystically_mad 28.09.2014 07:32

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał Skromny Pan Mroczności (Post 1834425)
Nie bierz tego do siebie, ale to chyba najgłupsza rzecz, jaką tu przeczytałem, włączając rozkminy Ciastka. Zabijanie drogą wyliczanki? Rozumiem, że swój nick też umieścisz w tym losowaniu? ;P

To był sarkazm, Skromny Panie Mroczności :)

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1834426)
Dokładnie. Też zagłosuję na Juliet. Albo na mystically. Nie umiem wyjaśnić, czemu ona. Wydaje mi się po prostu podejrzana :|

Kobiecie z własnego miasta nie ufasz? :( Jak Cię dorwę, to Cię zabiję! :D

PS. Głosuję na Lunę.

konformistyczny lodzik 28.09.2014 08:55

Jakie poważne dyskusje, jejku ; o
Po wczorajszych wynikach głosowania całkowicie zostałam spłoszona z tropu, dlatego teraz mam mętlik w głowie.
Podajcie jakieś swoje argumenty, dlaczego chcecie na kogoś głosować itp, przemyślę wtedy wszystko xd

Cytryśnia 28.09.2014 09:05

Cytat:

Napisał mystically_mad (Post 1834422)
Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.

To był bardzo nieudany i zły sarkazm.

Jak dla mnie najbardziej podejrzana jest Juliet na tę chwilę + mistycally po poście powyżej. Jednak dziś mój głos pójdzie raczej na Juliet

konformistyczny lodzik 28.09.2014 09:07

Cytat:

Napisał Ktoś (Post 1834453)
Jak dla mnie najbardziej podejrzana jest Juliet na tę chwilę + mistycally po poście powyżej. Jednak dziś mój głos pójdzie raczej na Juliet

Jak dla mnie to Juliet też jest bardzo podejrzana, głupia laska z niej :x
Zabić ją, co ona sobie wyobraża!

Słodki Pan Ciastek 28.09.2014 09:25

Cytat:

Napisał Ktoś (Post 1834453)
To był bardzo nieudany i zły sarkazm.

Właśnie udany :* To miało pokazać, że każdy głosuje na kogo chce i nic z tego sensownego nie wynika + Że zabijamy nie mając jasnych sensownych podstaw. =)

Cytryśnia 28.09.2014 10:04

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834460)
Właśnie udany :* To miało pokazać, że każdy głosuje na kogo chce i nic z tego sensownego nie wynika + Że zabijamy nie mając jasnych sensownych podstaw. =)

Hm... Nigdy nie lubiłam pytań "co autor miał na myśli" :P

Lubie 28.09.2014 10:05

Cytat:

Napisał Nix (Post 1834442)
edit: i boże, co to za osoby, jakaś kaczuszka, jakiś lodzik, kto zmienia nicki w czasie gry no omg xd nie wiem kto to są ;c

jestę krewetkię, a raczej byłę.
a lodzik to Juliet.
PS jest temat na temat zmiany nickow, a raczej kto kiedy na jaki zmienil :)

Ja glosuje na Lune.

Rainbow 28.09.2014 10:28

może jednak tym razem spróbujmy i napiszmy kto głosuje na kogo? zobaczymy jak nam sie to uda ;P

ja głosuje na Chwalisławę, tak jak Skromny :P

LepkiePaluszki23 28.09.2014 10:33

kontrowersyjna kaczuszka- szybko zmieniasz zdanie. Wczoraj powiedziałeś, że jutro głosujesz na Pinkiego. Dziś głosujesz na Lunę. Szybko typy zmieniasz.

Lubie 28.09.2014 10:34

gllos na lune, poniewaz wiekszosc jej postow jest bardzo podejzana, glosuje z tlumem, co robi pewnie wiekszosc mafiozow. nie probuje sie wychylac, chce zostac niezauwazanla piszac niekiedy (tu nie ma nic zwiaznego z iloscia postow, luna pisze posty pomiedzy waznymi postami, rozkminami innych, przez co tak na prawde wwiekszosc nie zwraca uwagi na jej posty)

up: tak, wczoraj mowilem, ze glosuje na pinkiego, ALE wspomnialem tez, ze sie zastanowie jeszcze. bylo to przed glosowaniem i przed zabiciem mafii.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11.