![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
Cytat:
PS. Głosuję na Lunę. |
Jakie poważne dyskusje, jejku ; o
Po wczorajszych wynikach głosowania całkowicie zostałam spłoszona z tropu, dlatego teraz mam mętlik w głowie. Podajcie jakieś swoje argumenty, dlaczego chcecie na kogoś głosować itp, przemyślę wtedy wszystko xd |
Cytat:
Jak dla mnie najbardziej podejrzana jest Juliet na tę chwilę + mistycally po poście powyżej. Jednak dziś mój głos pójdzie raczej na Juliet |
Cytat:
Zabić ją, co ona sobie wyobraża! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a lodzik to Juliet. PS jest temat na temat zmiany nickow, a raczej kto kiedy na jaki zmienil :) Ja glosuje na Lune. |
może jednak tym razem spróbujmy i napiszmy kto głosuje na kogo? zobaczymy jak nam sie to uda ;P
ja głosuje na Chwalisławę, tak jak Skromny :P |
kontrowersyjna kaczuszka- szybko zmieniasz zdanie. Wczoraj powiedziałeś, że jutro głosujesz na Pinkiego. Dziś głosujesz na Lunę. Szybko typy zmieniasz.
|
gllos na lune, poniewaz wiekszosc jej postow jest bardzo podejzana, glosuje z tlumem, co robi pewnie wiekszosc mafiozow. nie probuje sie wychylac, chce zostac niezauwazanla piszac niekiedy (tu nie ma nic zwiaznego z iloscia postow, luna pisze posty pomiedzy waznymi postami, rozkminami innych, przez co tak na prawde wwiekszosc nie zwraca uwagi na jej posty)
up: tak, wczoraj mowilem, ze glosuje na pinkiego, ALE wspomnialem tez, ze sie zastanowie jeszcze. bylo to przed glosowaniem i przed zabiciem mafii. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11. |