![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Albo użyć boolProp'a :D W opcji spawn jest Sim Modern (czy jakoś tak- mi nie dział ostatnio, więc nie pamiętam;)) potem Make Vampire i już masz wampira :D
|
Na MTS2 jest taki specjalny obraz dzieki ktoremu mozemy zamienic sima w wampira, simorosl itp
|
Mam problem. Mojemu Simowi-DOROSŁEMU nagle zmieniła się aspiracja-z chęci tworzenia rodziny na pogoń za dorosłością!! prawdopodobnie dlatego,że używał Hełmu Mądrości z niepełną aspracją złotą;/ sądziłam,że nic się nie stanie.. Nie wiem co mam teraz zrobić,bo nie moge korzystać z nagród aspiracji teraz,a potrzebuje go odmłodzić. Jeśli ktokolwiek wie jak to odwrócić,prosze pomóżcie!
Zależy mi na tym bardzo. Próbowałam go przeprogramować, stało się jeszcze gorzej,bo jego aspiracja zmieniła się na-chęć zjedzenia tosta.. Jestem przerażona i prosze jeszcze raz-pomocy!! |
Nie wiem, kto wymyślił asprację jedzenia sera... Po prostu musisz z aspiracją platynową użyć tej Kuli NowyTySenso :) A z tą aspiracją jest to dość proste, zrób kilka tostów z serem i po ptakach :D
Cytat:
|
Próbowałam użyć tej kuli[mając całą aspiracją taką biała],ale właśnie zaczął lecieć z niej dym czerwony jak Sim miał w nim głowę i gdy wyszedł zmieniła się aspiracja-ten znaczek[który normalnie jest albo romansowanie,tworzenie rodziny lub coś tam z wiedzą,]na znaczek w kształcie tosta.
Wyszłam wtedy z gry i nie zapisałam,więc dalej mam pogoń za dorosłością;/ |
Szkoda ze wyszłaś. Mogłaś naten czas sprobować jeszcze raz z kulą senso skoro przedtem było błędnie pogoń za dorosłością, a aspiracja zyciowa przyjęła realny kształt. Może akurat by się udało??
Chociaż z drugiej strony też raz zdażyła się taka dziwna sytuacja z dopalaczem - zaniżał paski potrzeb mimo że aspiracja była platynowa. |
Próbuj z kulą, dopóki nie uzyskasz zamierzonej aspiracji.
|
Cytat:
Używasz takich programów? |
Simsy mam orginalne. Właśnie wczoraj postanowiłam spróbować tego kodu boolprop ;p. ale próbowałam na innej rodzinie.
Może faktycznie to przez to. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) Będe próbować. Przeprogramowałam go ponownie na apetyt na ser, następnie spełniłam jego marzenie o zjedzeniu tosta z serem,żeby miał całą aspirację,a następnie przeprogramowałam go ponownie i wtedy już mogłam wybrać jego cel. [to tak dla wszystkoch,którzy będą mieli podobny problem;)] Dziękuję wszystkim jeszcze raz;] |
Cytat:
Sim Pe jest legalny :) Tak na przyszłość, jeśli już wiedziałaś to dla innych ^^. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:08. |