![]() |
Starligh potraktuj to jako żart :)
Bana za to nie dostaniesz, ale fakt, że dla strony jest to. Cytat:
|
Odp: Drobne uwagi
Cytat:
A co z tym? http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=53610 Nie warto poszukać trochę w panelu? :) |
Z innej beczki: Do czego służą te dwa przyciski, znajdujące się pod każdym postem obok "Cytuj"?
|
Wystarczyło kliknąć:
Dwa pierwsze to po prostu cytowanie, a ostatni to przycisk, który automatycznie z wiadomości robi notatkę na blogu ;) |
Ale chodzi o to, że jak na nie kliknę to nic się nie dzieje...
|
Bo ten Edytor nie jest włączony pewnie dlatego ^^.
Działa tylko opcja Bloga, która doszła w vBulletin 3.8.5 chyba. |
Ahaś...
A ja się tyle zastanawiałem :D |
No widzisz.
Może Admini zrobią jak napisałem w tamtym temacie, i Edytory Tekstu i reszta zacznie działać. A co będzie zobaczymy :) . |
Admini włączyli opcję WYSIWYG już dawno temu i bawili się dużą ilością innych opcji i nadal nie działa.
Więc może już sobie daruj pisanie w kółko o tym samym. Robimy, co możemy i jestem osobiście wdzięczna za niektóre uwagi, ale bez przesady z dyskusją na trzy strony o innym czasie na forum niż czas rzeczywisty. |
a ja nie wiem,co wy się tak czepiacie tego czasu forumowego.
wystarczy,że sobie pojedziesz kursorkiem na menu start i w prawym rogu masz zegar :) więc zatracenie się w czasie i rzeczywistości nikomu nie grozi. moim zdaniem forum działa świetnie i najważniejsze opcje są dostępne bez problemu.a jak ktoś chce grzebać w jakiś edytorach tekstu to jego problem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:00. |