![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
2. Nie pamiętam, ale chyba 5. 3. Możesz mieć rodzin tyle ile chcesz w jednym mieście. Simy ponoć umieją wprowadzać się same ze skrzynki rodzin, tak gdzieś czytałem, ale nie wiem. U mnie w okolicy pojawiła się rodzina Barkley, ale nie wiem, czy ona już była czy nie bo wcześniej jej nie widziałem, ale może to tylko przeoczenie. Brzós - to zdjęcie ze skałami robiłem przy starej nieczynnej kopalni, ona jest gdzieś niedaleko domu Ćwirów. Szkoda tylko, że nie można z nią wejść w żadne interakcje :) Ale jest tam dużo skał. Fakt to miejsce przypomina trochę wejście do GD z Gothica :D |
Cytat:
Jeśli już zmienisz jeden kwadracik, to użyj zakraplacza i połóż takie kwadraciki na całej podłodze. Możesz też od razu stosować zmiany koloru na całej podłodze, zaznaczając opcję "zmień wszystkie podobne płytki", która jest pod opcją "zmień jedną płytkę" i które to opcje są bardzo widoczne w panelu trybu budowania. Cytat:
|
Irbis w ja to robiłem w Sunset Valley to widocznie w Riverwiev też jest. Ale w SV nie zauważyłem oczu :D Ale może też są. Szkoda, że się tam wejść nie da (przez zamkniętą kopalnię? hahaha)
|
A ja mam prosze państwa takie pytanko - gdzie dokładnie znajduje się folder z zapisaną grą bo chce zrobić sobie kopie na wypadek jakiegoś wypadku :D
|
C=>Moje dokumenty=>Electronic Arts=>The Sims 3=>Saves
Też co jakiś czas robię kopie. |
Będąc majsterkowiczem co jakiś czas dostaję zadanie naprawy laptopa komuś:
"WEŹ LAPTOP I TAŚMĘ KLEJĄCĄ I SPRAWDŹ CZY UDA SIĘ GO NAPRAWIĆ" Po naprawie nie mogę go oddać simowi, który zlecił zadanie (mając naprawiony laptop w ekwipunku). Pytanie: SKĄD WZIĄĆ TAŚMĘ KLEJĄCĄ? :/ |
mam pytanie, czemu nie mogę kupić książek, które napisała moja simka? są tylko w bibliotece, a chcę je kupić bo mam za zadanie oddać trzy książki do ratusza a nie mam zielonego pojęcia jak je zdobyć ! :( :P
|
Nie umiem kupić książki O.o W ogóle nie umiem się uczyć. Wiem że książki można w księgarni kupić ale jak ??
|
Klikasz na księgarni i dajesz "kupuj książki"
|
3 pytanka
1. Czy gra mi pojdzie?
system: microsoft windows xp home editon wersja 2002 dodatek service pack 3 komputer: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40ghz 2.40 ghz 1,25 gb ram 2. Czy można mieć kilka rodzin czy tylko jedną w danej okolicy? 3. O co chodzi w budowie domu są jakieś nowości? noto zadałem 3 pytania i czekam na odpowiedzi soorry za błędy ale klawka szfankuje |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:40. |