![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
spróbuj testingcheatsenabled true wpisać (przed tym buydebug on ) . nie pamiętam już czy trzeba było to wpisywać najpierw. ale spróbuj :)
|
Najpierw musisz wpisać kod TestingCheatsEnabled true a dopiero buydebug on, i tak jak dalej w instrukcji.
//e: no fakt. |
bez boolprop . boolprop w 2 było :)
|
Cytat:
|
Dzięki wszyskim pomogło :))
|
Mam takie proste pytanie czy można odmienić dziecko wampira .Chodzi oto że mam pewną rodzinę założoną i urodziło się trochę dzieci z czego jedno jest zwykłym simem reszta wampirami i tylko po genie ojca bo on jest wampirem tylko .I chciałem się dowiedzieć czy można jedno z dzieci przemienić w normalnego sima ?
|
beż żadnych modów - nie . czy istnieją takie mody, to też nie wiem :D ale raczej nie :)
|
Teraz mam inne pytanie .Jak przedłużyć czas życia simom oprócz opcji w menu .Patrzyłem w necie i znalazłem coś o ambrozji ,owocu życia itd ale nie wiem wogóle jak je zdobyć .Więc możecie podać sposoby na przedłużenie czasu życia simom i jak to zrobić ?
|
Trzeba mieć 10 poziom gotowania i przeczytany przepis "Ambrozja".Owoc życia jest z nasion,możesz je znaleźć,nazywa się chyba nieznane nasiono specjalne (może być z tego nasiona inna roślina).A żeby zrobić Ambrozję,musisz mieć owoc życia i rybę śmierci,którą można złowić (nie wiem gdzie) od 6 poziomu wędkarstwa,a jako przynęty użyć ustniczka.Można też od 10 poziomu wędkarstwa bez przynęty łowić rybę śmierci.
|
Ale żeby zdobyć w ogóle składniki do ambrozji trzeba mieć 10 poziom ogrodnictwa ( wyhodowanie owocu życia ) i wędkarstwa ( ryba śmierci ).
Ale... jeśli gramy na kodach, to polecam żeby zajrzeć tu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55344 Tylko, że trzeba mieć WP. Ja korzystam z tego i mam wszystkie ryby i inne bzdety pod ręką. I będąc wampirem żyjesz dłużej. I tak mi się coś wydaje, że zapytanie Artka bardziej pasuje do ogólnego działu TS3... Edit : Zapomniałam zadać własnego pytania... Moja simka jak idzie do ekskluzywnego klubu zmienia ubranie na wizytowe, a jak do tanecznego albo spelunki do idzie w tym co ma na sobie, nawet jak jest to strój sportowy bo uprawiała jogging. Czy to normalne? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54. |