TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

anie_1981 17.12.2011 19:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

To chyba niemożliwe, by one były tylko współlokatorami... No chyba, że je stworzysz\adoptujesz osobno...

ginsei 17.12.2011 21:38

a nie można ich jako partnerów ustawić?

Owl Finch 18.12.2011 16:45

Czy Wam też znikają ubrania z CAS, jak macie wgraną najnowszą wersję MasterControlera?

Szaq 19.12.2011 17:07

Winda i... zablokowana simka

Siemandero .
Dzisiaj spotkała mnie straszna rzecz ponieważ moja simka została uwięziona w windzie ! Nie no nie uwięziona. Ona sama się zablokowała. Winda znajduje się w jakimś z ekskluzywnych klubów. Są jakieś kody na przemieszczenie simki?
Ona ma już prawie czerwone 3 paski - energie, pęcherz i głód.
Nie chce jej tracić bo jeszcze młoda jest laska, jest sławna i jest najlepszą projektantką w mieście.
Proszę o pomoc

Searle 19.12.2011 19:40

Szag wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym Shiftem kliknij w dowolnym miejscu i daj Teleportuj się tutaj.

ultraviolence 19.12.2011 21:31

Cytat:

Napisał Xou. (Post 1481924)
Czy Wam też znikają ubrania z CAS, jak macie wgraną najnowszą wersję MasterControlera?

Znikają? Ale w jakim sensie? Znikają kompletnie czy po prostu nie widzisz ikony danego ubrania? Podejrzewam, że instalując Master Controllera, wykasowałaś pliki cache, aby mod zaczął działać, tak? Jeśli mam rację, to nie musisz się niczym martwić :) Usunięcie tych plików powoduje, że po pierwszym uruchomieniu gry, ikony ubrań, fryzur i dodatków ładują się trochę dłużej, niż zwykle (tj. na początku są "niewidoczne", ale po chwili wszystko wraca do normy). Następnym razem będzie już ok.

Owl Finch 20.12.2011 04:28

Hmmm chyba nic nie usuwałam, chyba, że to się dzieje automatycznie :P W ogóle nie widzę żadnych ikon ubrań, mogę być tylko w tym co gra zaproponowała "losowo". I niestety dopóki nie wyrzucę moda z gry, nie widzę tych ciuchów... Ah, mam nadzieję, że jak zainstaluję zwierzaki to wszystko wróci do normy...

Meona 20.12.2011 13:04

Jak zainstalować gotowe simy pobrane z internetu?

Korzystam z pomocnej małpki. Instaluję te simy, ale gdy wchodzę do gry nie ma ich w skrzyni gotowych simów. Nie wiem o co chodzi może ktoś wie co źle robię?? Jak by co proszę o dokładną instrukcję z góry dziękuję. :)

ultraviolence 20.12.2011 14:57

Cytat:

Napisał Xou. (Post 1482287)
Hmmm chyba nic nie usuwałam, chyba, że to się dzieje automatycznie :P W ogóle nie widzę żadnych ikon ubrań, mogę być tylko w tym co gra zaproponowała "losowo". I niestety dopóki nie wyrzucę moda z gry, nie widzę tych ciuchów... Ah, mam nadzieję, że jak zainstaluję zwierzaki to wszystko wróci do normy...

Instalacja nowego dodatku zazwyczaj naprawia sporo błędów, więc bądź dobrej myśli :) Xou, ale czy one pojawiają się po jakimś czasie czy w ogóle nic, obojętnie, jak długo byś czekała?

EDIT:
Cytat:

Napisał kiniusia1 (Post 1482333)
Jak zainstalować gotowe simy pobrane z internetu?

Korzystam z pomocnej małpki. Instaluję te simy, ale gdy wchodzę do gry nie ma ich w skrzyni gotowych simów. Nie wiem o co chodzi może ktoś wie co źle robię?? Jak by co proszę o dokładną instrukcję z góry dziękuję. :)

Pomogłabym, ale z Małpką miałam do czynienia tylko raz (i raczej nie są to miłe wspomnienia). Zainstalowałam ją zgodnie z instrukcją, ale widocznie coś poszło nie tak: gra spierniczyła mi się na tyle, że nie mogłam jej w ogóle włączyć. Małpka poszła do kosza, a grę czekała reinstalacja... U innych chyba się sprawdza, ale ja nie polecam. Próbowałaś instalować te simy normalnie (tj. bez pomocy Małpki)?

Owl Finch 20.12.2011 15:32

Cytat:

Napisał Helena (Post 1482381)
Instalacja nowego dodatku zazwyczaj naprawia sporo błędów, więc bądź dobrej myśli :) Xou, ale czy one pojawiają się po jakimś czasie czy w ogóle nic, obojętnie, jak długo byś czekała?

Nie ważne ile czekam, one w ogóle się nie pojawiają :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32.