![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
To chyba niemożliwe, by one były tylko współlokatorami... No chyba, że je stworzysz\adoptujesz osobno...
|
a nie można ich jako partnerów ustawić?
|
Czy Wam też znikają ubrania z CAS, jak macie wgraną najnowszą wersję MasterControlera?
|
Winda i... zablokowana simka
Siemandero .
Dzisiaj spotkała mnie straszna rzecz ponieważ moja simka została uwięziona w windzie ! Nie no nie uwięziona. Ona sama się zablokowała. Winda znajduje się w jakimś z ekskluzywnych klubów. Są jakieś kody na przemieszczenie simki? Ona ma już prawie czerwone 3 paski - energie, pęcherz i głód. Nie chce jej tracić bo jeszcze młoda jest laska, jest sławna i jest najlepszą projektantką w mieście. Proszę o pomoc |
Szag wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym Shiftem kliknij w dowolnym miejscu i daj Teleportuj się tutaj.
|
Cytat:
|
Hmmm chyba nic nie usuwałam, chyba, że to się dzieje automatycznie :P W ogóle nie widzę żadnych ikon ubrań, mogę być tylko w tym co gra zaproponowała "losowo". I niestety dopóki nie wyrzucę moda z gry, nie widzę tych ciuchów... Ah, mam nadzieję, że jak zainstaluję zwierzaki to wszystko wróci do normy...
|
Jak zainstalować gotowe simy pobrane z internetu?
Korzystam z pomocnej małpki. Instaluję te simy, ale gdy wchodzę do gry nie ma ich w skrzyni gotowych simów. Nie wiem o co chodzi może ktoś wie co źle robię?? Jak by co proszę o dokładną instrukcję z góry dziękuję. :) |
Cytat:
EDIT: Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32. |