![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
@Ejak, Najprościej jest umyć zęby, umyć talerz, sprzątnąć gazetę, lub coś w tym stylu. Powinno zadziałać...
@Bluszczyk, Co do ucieczki nie był bym taki pewien, bo po powrocie można dostać większą kare... |
Cytat:
|
Cytat:
Pozatym tak jak inni mówią, wyrzucenie śmieci i małe sprzątanko od razu pomaga. |
Moja simka raz zęby umyła i ojciec ją zwolnił :D
|
Muszę pobawić się w to zwalnianie ze szlabanu, bo nie wiedziałam, że jest coś takiego, i zwykle szłam na łatwiznę usuwając szlaban kodem :P
|
Ejak najlepiej ojcem weź zwolnij i już :)
|
Jak można zostać prezesem zajęć pozalekcyjnych. Chodzi o np. prezes klubu muzycznego ?
|
Niestety nie zdążyłem nic zrobić, żeby mój Sim został zwolniony, bo jeszcze w kozie siedział :( i wyszedł tak o 16:00 i za nim wrócił do domu to nie było czasu, bo już limuzyna przyjechała, aby zabrać mojego Sima na studniówkę. Więc musiałem się wymknąć, ale matka Sima to zauważyła i znowu dała ten sam szlaban. Potem kazałem jej iść się zdrzemnąć i mój nastoletni sim wymknął się z domu. Teraz mam problem, bo mój Sim cały czas chodzi skradając się, więc pomyślałem, że jak zrobi różne rzeczy, aby nie miał szlabanu i Simka go zwolni to będzie z powrotem ok, ale tu nic mój Sim umył zęby i został zwolniony ;) ale nadal tak głupio się skrada, mimo, że nie ma szlabanu :( i nie wiem jak to na prawić, może jak ponownie włączę grę.
|
resetsim imię nazwisko
|
Zrobiłem resetsim, ale tylko potrzeby się zmieniły do podstawowych, a Sim dalej tak głupio chodzi :( Nie wiem co jeszcze zrobić...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:44. |