TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Lubie 23.07.2011 19:32

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

@Ejak, Najprościej jest umyć zęby, umyć talerz, sprzątnąć gazetę, lub coś w tym stylu. Powinno zadziałać...
@Bluszczyk, Co do ucieczki nie był bym taki pewien, bo po powrocie można dostać większą kare...

ultraviolence 23.07.2011 20:44

Cytat:

Napisał nmin (Post 1420780)
Nie wiem, jak sportowe (chociaż moi mieszkańcy miast chyba nie są wysportowani, bo nie widuję zbyt wielu dresiarzy ;) ), ale widziałam na MTS mod blokujący stroje służbowe. Nie używałam go, więc nie wiem, czy działa i czy jest w ogóle aktualny, ale jeszcze parę dni temu mignął mi na stronie, więc pewnie nadal tam jest, poszukaj sobie :)

Wiem, o jaki mod Ci chodzi. Miałam go ściągać już wcześniej, ale on wyłącza ubrania robocze całkowicie... Na upartego może to całkiem niezły pomysł, ale w simsach nie wyobrażam sobie lekarzy bez białych kitli albo stróżów prawa po cywilu :)

Mrufka 23.07.2011 21:21

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1420785)
Jak uniknąć szlabanu, bo mój Sim za chwile ma iść na studniówkę, a ma szlaban na 2 dni. Wiem, że można błagać o przebaczenie, ale ojciec sima nie chciał odpuścić. Wiem też, że można sprzątać, ale co potem jest jakaś interakcja, np. za dobre zachowanie zwolnij, bo widziałem coś w stylu "odpuść", ale nie chce, żeby za nic ojciec odpuszczał.

Ojcem kliknij na nastolatku i wybierz opcje "zwolnij".
Pozatym tak jak inni mówią, wyrzucenie śmieci i małe sprzątanko od razu pomaga.

Lubie 24.07.2011 10:28

Moja simka raz zęby umyła i ojciec ją zwolnił :D

nmin 24.07.2011 12:01

Muszę pobawić się w to zwalnianie ze szlabanu, bo nie wiedziałam, że jest coś takiego, i zwykle szłam na łatwiznę usuwając szlaban kodem :P

Aperlaxive 24.07.2011 12:01

Ejak najlepiej ojcem weź zwolnij i już :)

Lubie 24.07.2011 12:54

Jak można zostać prezesem zajęć pozalekcyjnych. Chodzi o np. prezes klubu muzycznego ?

Ejak 24.07.2011 14:55

Niestety nie zdążyłem nic zrobić, żeby mój Sim został zwolniony, bo jeszcze w kozie siedział :( i wyszedł tak o 16:00 i za nim wrócił do domu to nie było czasu, bo już limuzyna przyjechała, aby zabrać mojego Sima na studniówkę. Więc musiałem się wymknąć, ale matka Sima to zauważyła i znowu dała ten sam szlaban. Potem kazałem jej iść się zdrzemnąć i mój nastoletni sim wymknął się z domu. Teraz mam problem, bo mój Sim cały czas chodzi skradając się, więc pomyślałem, że jak zrobi różne rzeczy, aby nie miał szlabanu i Simka go zwolni to będzie z powrotem ok, ale tu nic mój Sim umył zęby i został zwolniony ;) ale nadal tak głupio się skrada, mimo, że nie ma szlabanu :( i nie wiem jak to na prawić, może jak ponownie włączę grę.

anie_1981 24.07.2011 15:29

resetsim imię nazwisko

Ejak 25.07.2011 11:13

Zrobiłem resetsim, ale tylko potrzeby się zmieniły do podstawowych, a Sim dalej tak głupio chodzi :( Nie wiem co jeszcze zrobić...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:44.