![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
ja przepraszam, że to napiszę, ale ta mała jest straszna, przerażająca. Jak z horroru jakiegoś. Trochę jak laleczka Chucky :D
Jak tak na nią patrzyłam to zaczęłam się bać... A Sasha jak zwykle słodziutki. ;D A jedno mnie zastanawia: ciekawe czy jak sim zostaje porwany przez UFO i został zaciążony, to przekazuje jakieś geny dalej czy jest tylko nosicielem, przekaźnikiem ... nie wiem jak to nazwać :P |
Ale słodko się zrobiło :D Taka typowa rodzinna atmosfera... z małym UFOkiem :D
Mnie też Bubu trochę przeraża, ale ma coś takiego w sobie, co przyciąga <3 |
a jak dla mnie Bubu jest słodka! trochę inna, ale wciąż słodka... niczym April.
|
Nie zostawiła go, yay! :P
Mmm, i ten pocałunek pod jemiołą, no po prostu delicje. Sasha jako ojciec jest jeszcze bardziej uroczy niż był (o ile to w ogóle możliwe). Kocham te zdjęcia kiedy nosi małą Bubu na rękach.. Lisanna nieźle u mnie zapunktowała, fajnie, że zgodziła się pomóc w wychowaniu Sashiątka (które jest naprawdę słodkie:)) @Sqiera Jakie geny? Np rude włosy? Dzieciak wyglądałby hmm.. ciekawie ;) |
Bubu ! <3333333333333
To jest nieziemsko uroczy dzieciaczek,we love UFO >D Nie mogę się już doczekać, jak Sasha się Lisannie oświadczy. :) Jestem też ciekawa,jak Bubu będzie wyglądać w dorosłości.. ;) |
Ojej, Bubu jest taka słodka ^^ Już nie mogę się doczekać, aż stanie się nastolatką :D Chciałabym zobaczyć jak zareagują na nią inne dzieci w szkole ;P
|
Bubu jest przesłodka <333333333333
Czekam na dzieciaczki Lisanny i Sashy <3 |
Liss będzie w ciąży czy mi się zdaje?
Bubu jest śliczna. Nawet ładni są ci kosmici. Na pierwszym zdjciu wyszedł ciekawie. Może w święta się zaręczą? Sasha piękny jak zwykle. |
Sasha i Bubu wyglądają razem cudownie<3 mała ufoludka jest przeurocza:)
Mam nadzieje że z Lisanną to już tak poważnie . nie? |
A edytowałaś twarz UFOczki? Bo jest taka.. słoodka :3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:54. |