![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Lubię - bardzo dziwna taktyka... Ciekawe czy jesteś aż tak naiwny, by przyznać się do bycia w mafii razem z Cherrie. Przecież jeżeli ona okaże się mafiozem, to Ty będziesz następny. Zapamiętajcie moje słowa!!!
Ale z kolei jeżeli jednak te 20% jest prawdą, to Lubie też nie jest w mafii. Chyba, że to taka sprytna zagrywka. Jestem pewna że mafia mnie dzisiaj nie zabije :D To byłoby bardzo głupie z Waszej strony. Ale jeżeli wykończycie kogoś z wymienionych przeze mnie miastowych to jesteście na straconej pozycji... Ha - jednak ta gra mi się bardzo podoba. Zostanę drugim Rutkowskim ;P |
Jeżeli podejrzewam Bjork (która próbuje mnie wrobić w swoje gierki), a ona mówi, że TY NA 100% NIE JESTEŚ W MAFI, to podejrzewam ciebie też, gdyż iż ponieważ Bjork dobrze wie, kto jest w mafii, bo ona jest w mafii. :c
|
Albo jest Cattanim.
Trzeba brać obie te opcje pod uwagę. Jeśli mogłaby wiedzieć takie rzeczy, to albo jest w mafii, albo ma przynajmniej częściowy wgląd do mafii, czyli jest Cattanim. |
Cytat:
|
mi też Bjork wygląda na Cattaniego
|
Cattani pod postacią wróżki. Sprytne i metaforyczne. +Ja nie chcę być w żadnej z tych grup (na razie), aż mafia kogoś nie odstrzeli.
|
Lubie - ja Ci dobrze radzę, lepiej zacznij knuć własne teorię, bo ja nie jestem w mafii. ;**
|
Cytat:
Może nie powinnam tego pisać, bo mafia zmieni wtedy taktykę, ale: 1) Mafia poczekałaby żebyście mnie wykończyli, bo jestem zwykłym obywatelem, a w grze chodzi o to, by została przy życiu sama mafia. 2) Jeżeli nie zginie żadne z Was to podpowiedź dla innych, że też nie jesteście w mafii i Ci inni powinni do Was dołączyć grając w otwarte karty i wspólnie typować następnych przestępców. Aha - po raz kolejny gram w otwarte karty - nie potrafię kłamać (o czym się przekonacie pod koniec zabawy i mam nadzieję, że będziemy wygranymi - rozgromimy mafię w pył :D) Catanim też nie jestem. Ani lekarzem. |
Lubie - trochę agresywnie i gwałyownie wyjechałeś. Troszkę dziwnie. Ale to prawda jak Charionette okaże się mafiozą to będę stawiać na Ciebie
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:45. |